Nyheder, 2021, Produkter & Tips

Antalis relancerer Olin premium offset

02 sep. 2021 — Nyheder
Udskriv
OLIN-product-banner-MI2-1440x540-crop1440x370.jpg

Antalis relancerer nu Olin premium offset med et nyt branddesign og en udvidelse af sortimentet. Denne udvikling af hele Olin-sortimentet sigter mod at tilbyde premium offset og kreativt papir til ethvert premium behov.

Antalis relancerer nu Olin premium offset med et nyt branddesign og en udvidelse af sortimentet. Denne udvikling af hele Olin-sortimentet sigter mod at tilbyde premium offset og kreativt papir til ethvert premium behov.

Et elegant redesign til den kreative grafiske industri

For at være i overensstemmelse med Olins førsteklasses kvalitet og fremhæve den kreative essens, har Antalis i samarbejde med Design & Practice fra Holland genopfundet Olins branddesign. Med det nye look minder Olin-brandet om, at papir er en vigtig faktor til at inspirere til nye ideer og udtrykke kreativitet.

 

olin-design-02-resize400x266.jpg

Udvidelse af Olin Design-serien

Olin Design er et af de største designpapir sortimenter på markedet. Olin Design fås i 3 overflader, 6 nuancer og 17 gramvægte med tilhørende konvolutter til offset og digital print. I forbindelse med relanceringen udvides sortimentet til at omfatte 300, 350 og 400 g/m² for at møde de voksende behov på markedet for luksusemballage.

 

 

Mød den nye kreative papirserie Olin Origins: inspireret af naturens kraft

Dette nye papir- og kartonsortiment kommer i organiske og naturlige nuancer med en subtil og blød overflade, der kan forbedre udtrykket på enhver kreativ tryksag.

Olin Origins-serien er inspireret af elementernes rå kraft og fås i 120, 240, 320 g/m² i hver af sine smukke naturinspirerede farver: Chalk, Cereal, Pebble, Indigo og Lava Stone.

Olin Origins er det perfekte papir til dig, som er på udkig efter organiske toner, ægthed og en raffineret følelse. Med papirets høje kvalitet er Olin Origins tilpasset alle applikationer og giver perfekt farvegengivelse i offset. Fungerer til de fleste krævende efterbehandlingsteknikker for eksempel prægning i flere niveauer. Olin Origins er også kompatibel med tørtoner digitalmaskiner og i en overfladebehandlet version også med HP Indigo®.

 

olin-origins-01-resize400x266.jpgDet perfekte valg, når miljøet spiller en rolle

Alle Olin Design produkter er klimakompenserede i Skandinavien, og kunderne kan bruge klimakompensationslogoet på Olin Design.

 

Olin Origins, som er tilpasset den miljøansvarlige designer og trykker, er fremstillet af FSC®-certificeret træ og fremstillet efter de højeste miljøproduktionsstandarder.

Olin Origins-serien er også medlem af “1% for planeten” og donerer 1% af sine indtægter til nonprofitorganisationer for at skabe en positiv social og miljømæssig indvirkning. Organisationen blev grundlagt i 2002, er aktiv i mere end 90 lande og arbejder med foreninger inden for forskellige områder som mad, dyreliv, vand og klima.

 

”Olin Origins er inspireret af naturens kraft i sit design og respekterer det i sin fremstilling. Gennem det smukke nye sortiment tilbyder vi vores miljøbevidste kunder en ny elegant mulighed til deres kreative projekter. Samtidig med, at vi garanterer en høj produktkvalitet og trykbarhed, der imødekommer ethvert behov ”siger Michael Thorvaldsson, Scandinavien Product Manager Print Products hos Antalis.

 

Nye Olin værktøjer

Kreative sjæle kan opleve det opdaterede sortiment på første hånd gennem en række nye værktøjer. Blandt andet inspirationsværktøjet og prøvemappen. Inspirationsværktøjet viser de mest raffinerede trykteknikker, fra præg i flere niveauer til udstansning eller hot-foil, og inspirerer til at udvikle egne tryksager. Prøvemappen fremhæver kreativ finish på forskellige tryksager, farvegengivelse og tryk i offset, UV offset og digital print.

olin-03-resize400x266.jpg

 

Pressekontakter:

Michael Thorvaldsson, Product Manager Print Products Scan., michael.thorvaldsson@antalis.com, +45 3688 0027

Linda Ternstedt, Scandinavian MarCom Manager, linda.ternstedt@antalis.com, +46 10 707 70 31

Allan Lykkebak, Sector Director Scan., allan.lykkebak@antalis.com, +45 75722100