Papir er et utroligt alsidigt medie, men ind i mellem har du behov for specialiserede løsninger, som opfylder dine krav. Xerox Specialmedier er designet til at kunne adressere dine specifikke behov til mange situationer.

Papir er et utroligt alsidigt medie, men ind i mellem har du behov for specialiserede løsninger, som opfylder dine krav. Xerox Specialmedier er designet til at kunne adressere dine specifikke behov til mange situationer.

Armbånd - Xerox Special Media

Udsatte og udfordrende miljøer

Campground map kort over camping område

Har du kunder som ønsker manualer, kort eller menuer, som kan bruges både inde og ude, bruges ofte, skal holde til lidt af hvert, kunne rengøres og se lige så pænt ud, som når de kom ud af printeren? Xerox Premium Nevertear giver dig lige præcis det – og det er helt uden behov for at laminere. Kun en arbejdsgang – bare print! Udover holdbare dokumenter, så kan du også lave andre holdbare genstande som linealer, bogmærker, tøjmærker, billetter, løbsnumre m.m.

Xerox sortimentet byder også på andre syntetiske medier. DuraDocument Paper føles som papir, og kan udskrives som papir, men det har en rivebestandig film i midten. Xerox DuraPaper er et medie, som kan holde til håndtering og alt slags vejr, men samtidig er det fleksibelt og formbart.

Har du behov for at fremstille labels eller skiltning, som kan sættes op på de fleste overflader og bliver der til trods for regn, vind og slitage. Så skal du se på Xerox Durapaper etiketter, som kan klare alt dette og så har de BS5609 certificering!

Anbefalede produkter:

Medlemskort m.m.

Har du en kunde, som skal bruge medlems- eller loyalitetskort? Xerox Cards solutions består af et sortiment af printbare dokumenter med integrerede medlemskort. Det kan udskrives i en arbejdsgang for at overføre variabel, personaliserede data til både dokument og kort. Efter distribution kan slutbrugeren læse detaljerne i velkomstbrevet og tage deres stærke, holdbare fordels- medlems- eller identitetskort med sig.

Har du behov for at kunne levere ting, som kræver ekstra sikkerhed? For eksempel personlige identifikationsnumre eller sikkerhedskoder til slutkunder. Med Xerox Pintabs kan du gøre dette. Man kan omgående afsløre eventuel manipulering med dokumentet. Tryghed og sikkerhed er garanteret.

loyalitetskort

Medlemskort fjernes let fra dokumentetPolyester Medlemskort

Pintabs til ekstra sikkerhedPinTabs

Xerox Create sortimentet

Premium nevertear

  • Når du har behov for produkter, som kan identificere, adressere, markere genstande eller steder. Xerox etiketter giver dig alle de formater på selvklæbende etiketter, som du har behov for.

     
  • Har du behov for skræddersyede armbånd til sportsevents eller koncerter? Xerox Premium NeverTear armbånd kommer i hvid eller i flere fluorescerende farver som kan organisere din dag. Put det i printeren, udskriv og distribuer. Eller hvad med et skræddersyet bagagemærke eller dørskilt, her kan Premium NeverTear sortimentet også hjælpe dig.

Display og skilte

Brug din Xerox eller tørtoner maskine til at producere iøjnefaldende skilte eller vinduesgrafik. Premium NeverTear selvklæbende film kan købes i hvid eller klar med gloss eller mat overflade afhængigt af dit behov.

Backlit displays er ikke længere kun en mulighed med storformatsmaskiner. Brug Premium NeverTear Backlit Film til hurtigt at producere vinduesdisplays på din tørtonermaskine.

Back lit Xerox Premium Never Tear

Garanti for gode resultater

Xerox Specialmedier er testet og godkendt af Xerox’s laboratorier for at sikre problemfrie print og perfekt billedgengivelse. Hvis det valgte medie er på listen med ”anbefalede medier” til din printermodel, så er der 100% garanti for, at det fungerer.