Download our White paper today

PVC – go eller no go i visuel kommunikation?

Får du mange spørgsmål om PVC fra kunder? Der er mange diskussioner om PVC og dets miljøpåvirkning. Som med de fleste ting er virkeligheden ikke sort/hvid, og derfor har vi valgt at undersøge emnet og sætte diskussionen i perspektiv i vores guide.

Download for at få svarene samt mulighed for at træffe informerede valg om produkter, uanset om de er lavet af PVC eller er PVC-fri.

I guiden dykker vi ned i spørgsmål som:

  • Hvad er PVC, og hvordan påvirker materialet miljøet i løbet af dets livscyklus?
  • Giver det mening at bruge PVC eller ej?
  • PVC-produktion og genbrug - hvordan fungerer det?

 

  • Hvordan vælger vi det rigtige produkt?:     
    • Display boards & skilte           
    • Selvklæbende film og folier
 
Verden er blevet mere bevidst om vigtigheden af bæredygtighed, og det samme er trykkeribranchen og den visuelle kommunikationsindustri. Hos Antalis tror vi på, at med viden og uddannelse følger større muligheder for at træffe kvalificerede valg. Folk ønsker at gøre noget godt, og Antalis ønsker at gøre det lettere for dem.
 

Målet er at hjælpe dig med at træffe informerede valg om produkter, uanset om de er lavet af PVC eller er PVC-fri, så du er forberedt på at besvare spørgsmål fra din nuværende og fremtidige kundebase.

 

Gå ikke glip af denne mulighed!

 

Download dit eksemplar af guiden i dag

White_Paper

Klik her for at læse Antalis' privatlivs- & cookiepolitik.
* Ved at udfylde skemaet accepterer du, at vi må sende dig nyheder med information om vores produkter, tilbud, kampagner samt andre relevante informationer og invitationer til events, cirka 1-2 gange om måneden. Du kan til hver en tid afmelde dig via linket i nyhedsmailen.