Nyheder, Events

Sådan forbedrer du din virksomhed

05 sep. 2023 — Sådan forbedrer du din virksomhed
Udskriv
PVC – environmental culprit or the signmaker’s best friend?

Hos Antalis vil vi gerne arbejde sammen med dig som et team. I denne artikel får du nogle eksempler på, hvordan din virksomhed kan blive mere miljøvenlig - et skridt ad gangen.

Hos Antalis vil vi gerne arbejde sammen med dig som et team. I denne artikel får du nogle eksempler på, hvordan din virksomhed kan blive mere miljøvenlig - et skridt ad gangen.

Få eksempler på, hvordan du som skiltemager kan blive mere miljøvenlig:

Byg dit brand op omkring det

Hvis du arbejder med produkter til indendørs brug, så prøv forskellige slags materialer. For eksempel bliver plakater i en butik, der kommunikerer en kampagne eller et udsalg, normalt brugt i en eller to uger og derefter smidt væk. Derfor er PVC unødvendigt, og materialer som papir, karton eller pap er det mere bæredygtige valg. Det ser måske anderledes ud, end du er vant til - skiltet bliver måske lidt skævt og bulet efter en uge eller to - men i stedet for at fokusere på det, kan du vende det om og bygge dit brand op omkring det. Hvorfor ikke sætte skilte op i butikken, der viser kunderne, hvor meget plastik I sparer ved at have disse plakater? Det kunne være en god måde at styrke dit brand på og skabe værdi for kunderne.

Gå lidt tyndere

En nem måde at sænke plastforbruget betydeligt på er at gøre skilte eller POP displays tyndere end normalt. Hvis et display normalt er 10 mm, kunne det så ikke være 5 mm i stedet? Hvis en roll-up-film normalt er 400 mikron, hvorfor så ikke 200? På den måde kan du halvere dit plastforbrug.

Alt i en levering

Et andet eksempel på, hvordan vi hos Antalis hjælper vores kunder med at blive mere bæredygtige, er ved at opfordre dem til at samle alle deres ordrer i én levering. I stedet for at foretage tolv indkøb, der resulterer i tolv leveringer, opfordrer vi vores kunder til at tænke på miljøet, når de bestiller hos os. Derudover er det også praktisk og omkostningseffektivt.

Det er de små ting

Nogle leverandører af printere og blæk tilbyder gratis genbrugsprogrammer for deres printere. Ved blot at udfylde en formular online, vil et firma afhente patronerne og sørge for, at de bliver genbrugt korrekt.

Lav en plan

Når det handler om at øge graden af genbrug, er vi som branche nødt til at blive bedre. Måske skulle du begynde at tænke over, hvordan din virksomhed kan indsamle og bortskaffe produkter, så genanvendelsen forbedres.