Nyheder, Visuel kommunikation

Sådan blev Stibo Complete de første i verden

30 jun. 2023 —
Udskriv
Vanguard_847x400px.png

 

 

Stibo.png

Verdens første kunde.

Eller rettere verdens første indehaver af Vanguards VK3220T-HS højproduktions LED UV digital flatbed printer med 15 printhoveder blev Stibo Complete. 

VK3220T-HS blev lanceret ved en verdenspremiere på FESPA i maj, og er nu blevet installeret hos Stibo Complete i Horsens. Stibo Complete har valgt en løsning med tre rækker CMYK og tre hvide printhoveder.

"Jeg har testet forskellige mærker på flatbed-markedet, og Vanguard VK3220T-HS kom stærkt ud af alle tests - kvalitet, produktivitet samt tørringsegenskaber ved højt output," siger Henrik Mølgaard, produktionschef hos Stibo Complete. "Med mellem 45% og 70% højere output i flatbed-segmentet end i dag, giver det os mulighed for at øge salget af storformatsprodukter betydeligt og samtidig reducere brugen af eksterne leverandører.

"Hos Stibo Complete har vi brugt Antalis' tjenester i mange år, de er en seriøs leverandør og er ved at udvikle et lignende omdømme for mange produkter inden for storformatprint. Vanguard var ikke kendt af Stibo Complete på forhånd, men med de tryktests, vi lavede, og det faktum, at Durst står bag Vanguard, var vi slet ikke nervøse for at starte et samarbejde."

Søren Henriksen, CEO for Stibo Complete, siger: "I årenes løb har kunderne oplevet nye behov, og Stibo har fået lov til at skabe løsningerne. En investering i denne markedsledende digitale teknologi fra Vanguard giver os endnu mere ro til at koncentrere os om kunderne og om at levere de rigtige muligheder. Vi er meget glade. Det giver rigtig god mening - både for vores kunder og for vores forretning."

Du kan selv få syn for sagen i Antalis showroom

"Med en demomaskine, der også er installeret i Antalis' showroom i Vejle, giver det nem lokal adgang for lokale printudbydere, så de ved selvsyn kan se de mange fordele ved vores prisbelønnede printere. Alle er bygget med markedsledende teknologi, hvilket er grunden til, at de konsekvent udmærker sig i produkttest. Med vores omfattende salgs- og servicesupport i ryggen er Vanguard ved at få et ry som den foretrukne printer på det industrielle UV-digitale flatbed-marked.” siger Yiannis Apostolidis, direktør for forretningsudvikling i Vanguard Europe.

 

Kontakt din Antalis repræsentant for at få svar på spørgsmål eller booke en demo.

 

 

 

VDPS_LOGO.jpg (VDPS_LOGO)

Vanguard Europe blev dannet i slutningen af 2021 og er det europæiske datterselskab af Vanguard Digital Printing Systems Corporation, som har sit globale hovedkvarter i Lawrenceville, Georgia, USA. Virksomheden har sin europæiske base i Brixen, Italien, tæt på moderselskabet Durst Groups globale hovedkvarter, hvorfra det koordinerer et distributions- og servicenetværk gennem forhandlere, distributører og andre partnere, samt samler maskinerne. Vanguard Europe betjener de industrielle markeder for flatbed og UV-produktion.

 

 

Kontakt din Antalis repræsentant