Telefonerne er åbne man-tors 8-16.30 fre 8-15
Kontakt os
Nyheder, Produkter, Sustainability, Visuel kommunikation

Antalis på Sign&Print 2022

15 aug. 2022 —
Udskriv
interview alain huli

Antalis vil hjælpe kunder og besøgende med at træffe gode materialevalg på Sign & Print-messen i september samt præsentere dele af sit hardwaresortiment.

Antalis vil hjælpe kunder og besøgende med at træffe gode materialevalg på Sign & Print-messen i september samt præsentere dele af sit hardwaresortiment.

- "Det bliver godt at kunne samles igen og snakke om markedet, materialer og maskiner. Vi fra Antalis side er meget spændte på at udstille," siger Allan Lykkebak, Direktør Visual Communiaction Nordic&Baltic.

Når Antalis udstiller på Sign & Print 2022, vil der være fokus på at vise, hvordan man kan være med til at træffe kloge og bæredygtige materialevalg. Antalis vil også benytte chancen for at fremvise dele af maskinporteføljen samt alle former for papir og klæbematerialer til både indendørs og udendørs brug.

- "Det bliver fuld fart på standen, håber jeg. Vi kommer til at køre produktioner og har også et mediebord, hvor vi viser diverse selvklæbende medier på forskellige overflader som glas, plast, mursten, beton og træ. Vi demonstrerer, hvordan man kan vælge det rigtige medie og lim til den rigtige overflade. Besøgende vil kunne prøve at montere selvklæbende medier på de forskellige overflader," siger Allan Lykkebak og tilføjer: "Vi viser specialfolier over en bred kam. Vi har introduceret en række nye folier hen over sommeren, og dem kan man se på standen."

Messebord (847 × 250 px).jpg (Copy of  Priplak Interview DK NO (847 × 250 px))

Vurdering af materialer

Antalis vil også præsentere dele af sit miljøarbejde og fortælle om Green Star System. Det er et rangordningssystem designet til at gøre det nemmere for kunderne at vurdere ​​forskellige typer materialer i forhold til en række miljøparametre. Materialerne vurderes ud fra forskellige kriterier som sporbarhed, materialetype og genanvendelighed.

Sortimentet omfatter Antalis’ papirbaserede materialer, men også selvklæbende alternativer til PVC som polyethylen og polypropylen (PP). Allan Lykkebak ser en større efterspørgsel efter mere miljøvenlige materialealternativer blandt kunder og slutbrugere:

- "Vi ser helt klart en interesse i det grønne, der er markant højere nu, end den var før. Det har eksisteret længe, men det føles tydeligere nu. Du stiller højere krav og går lidt længere, et aktivt valg for at få et mere miljøvenligt materiale. Jeg vil godt slå et slag for, at de skiltevirksomheder, der ønsker en mere grøn profil kommer forbi og får en snak om mulighederne – for at gøre den grønne omstilling lettere."

Sign&Print messe DK green (847 × 250 px).jpg (Sign&Print messe DK (847 × 250 px))

Storformat fra HP & Vanguard

På maskinsiden tilbyder Antalis printere fra Epson, Durst, Vanguard og HP, skæreplottere fra Summa og lamineringsborde af mærket CWT Worktools.

Med HP Latex R-serien behøver du ikke længere vælge, da du får to printere i en! Det er en ægte hybrid løsning, som kan printe på både plade- og rullemedier. Og med den nyeste generation af latex teknologi dækker denne storformatprinter mange behov, som tidligere krævede flere forskellige printere. På messen kan du opleve en R1000 i aktion.

– "Det er helt bevidst at vi tager HP Latex R1000 med, når vi taler grønne muligheder i skilteverdenen. HP’s vandbaserede system er den mest grønne løsning du kan få. Det gælder både rulleprinterne og hybridprinterne R1000 og R2000 som har printbredder på henholdsvis 1,6 og 2,5 meter," siger produktchef Erik Hvid.

På messen finder du desuden den seneste tilføjelse på hardware-siden UV-flatbedprinteren fra Vanguard som produceres hos Durst. Helt konkret er det en Vanguard VK 300, som er med på messen - et attraktivt alternativ i UV-segmentet. Printeren er bl.a. udstyret et hurtigt elektromagnetisk føringssystem, som driver printslæden i hastigheder på op til 1,8 m/s som bliver op til 60 plader i timen.

Allan Lykkebak er overbevist om, at der også vil være en god dialog med messebesøgende om Antalis øvrige forretningsområder - emballage-, kontor- og grafiske løsninger - på trods af at storformatsiden er i fokus. Storformatdelen er væsentlig for Antalis og vil fortsat være det i fremtiden:

- "Vores strategi er fortsat at investere i visuel kommunikation, det vi kalder storformat. Grafiske produkter og storformat er en vigtig del af vores samlede forretning."