Har du behov for inspiration til designet af din næste messe eller udstilling? Og vil du være sikker på, at du tiltrækker de besøgende på messen?

Har du behov for inspiration til designet af din næste messe eller udstilling? Og vil du være sikker på, at du tiltrækker de besøgende på messen?

Vær synlig på afstand

De vigtigste aspekter på messer og udstillinger er synlighed og opfattelse. Sørg for at levere dit budskab på en virkningsfuld facon for at øge antallet af besøgende på din stand. Du har kun én chance for at sikre, at din grafik er iøjnefaldende, entydig og kommunikerer budskabet hurtigt. Kommuniker på skilte med så få ord som muligt – tænk på det som en call to action. 

opbygning af stand

Udstiling exhibit group

Dine skilte er ikke længere begrænsede til at være formet som cirkler eller rektangler. Elastiske stofmaterialer kan strækkes over rammer med kurver og dermed skabe dristige, geometriske former. Mens den udvendigt hængende del af skiltet typisk bruges til at identificere dit brand, så kan indersiden eller undersiden af skiltet bruges til at formidle budskaber. Coala textile Strech er det perfekte tekstilmedie til at skabe dine originale skilte.

En anden måde at tiltrække sig opmærksomhed på afstand er ved hjælp af den effektfulde løsning Coala backlit. Veldesignede backlit illustrationer lokker øjet, hvilket hjælper dig med at kommunikere både hurtigt og klart. De kan tilpasses præcis til formålet, lette at samle, håndtere, bruge og transportere. 

Foretrækker du film eller tekstiler?

Coala sortimentet indeholder begge typer af materialer, som kan tiltrække opmærksomhed til din udstilling. Vælg Coala Textile Backlite City eller Coala Backlit film for at opnå den bedste billedkvalitet.

Back lit skilt

Skab dit eget event

Ved at organisere møder på din stand kan du let skabe trafik på din stand. Du kan endda få messearrangøren til at informere om dine events. Skab et varmt, nært rum til dine besøgende. Hæng for eksempel en TV skærm på væggen og sørg for behagelige siddepladser til alle.

img-graphic-builds-3.jpgUdstilling : Exhibit

Dæmp lyden på din stand

Glem ikke at installere en akustiktekstil på væggen af din messestand. Lydabsorberende Coala Textile Sound Touch og Coala Textile Sound absorberer lyden godt og hjælper dig med at skabe et stille og produktivt miljø.
 

img-graphic-builds-7.jpgCoala Textile Sound Touch

Overrask dine besøgende

img-graphic-builds-9.jpg

Magnetiske løsninger er en let made at vise, fjerne, udskifte og endda overlappe budskaber. Du kan genopfriske looket af din messestand på et øjeblik og dermed overraske de besøgende. Har du planer om at bruge din messestand til mere end et event, så er de magnetiske løsninger lige noget for dig: de kan genbruges, er lette at transportere og kan installeres hurtigt.

Coala Magnetic Base Adhesives og Coala Ferro Films er tilgængelige i et bredt udvalg af overflader.

Gør din stand unik

Visuel tiltrækningskraft er nøglen til at give de besøgende en mindeværdig oplevelse. Digital printteknologi sammen med medier til storformatprint muliggør effektfulde, unikke og omkostningseffektive grafiske kreationer. Udtryk din vision, skab dine egne beskeder, tænk uden for boksen og design et univers som passer til dit brand.

Coala sortimentet er en værktøjskasse, som hjælper dig med at udtrykke dine ideer: Gulvdekoration, polyester til både frontlit og backlit, tekstiler, bannere, lydabsorberende medier, fotopapir, canvas, tapeter, pladematerialer, opskummede plader, aluminiumkomposit paneler.

For at komplementere Coalas fleksible medier findes Coala Systems, display tilbehør som er udviklet til at møde alle behov: Roll-ups, banners, pop-up, displays, rammer og lyssætning. 

img-graphic-builds-8.jpg