Vi driver forretning på en ansvarlig måde

green connection antalis

CSR-report.jpg

Miljøbrochurer

Bliv klar på de tekniske egenskaber og anvendelsesmuligheder for hvert mærke med vores miljøbrochurer. 

Antalis Green Connection

Som virksomhed arbejder vi tæt sammen med leverandører, kunder og andre interessenter for at kombinere innovation og bæredygtig ekspertise. Med inititativer som Green Weeks, Green Days, Green brochure m.m. støtter vi den bæredygtige udviklingsindsats lokalt og globalt. 

For at sikre, at de forskellige initiativer er understøttet af et sammenhængende budskab, og for at kunne levere en konsekvent og struktureret miljøvenlig strategi, der omfatter hele koncernen, har vi lanceret en fælles grøn koncernidentitet, som vi kalder ’Antalis Green Connection’. Mere konkret betyder det, at dedikerede miljøvenlige kommunikationsmidler som det ’grønne mærke’, et letgenkendeligt logo, der vil skille Antalis ud fra mængden, fremover vil blive brugt i forbindelse med alle projekter og initiativer, der er knyttet til den miljøvenlige indsats.

Nedenfor kan du se en række tiltag som bærer Antalis' grønne mærke og som støtter vores mål om at være førende indenfor miljøansvar.

img-green-connection-2.jpg

The Green Star System ™

Antalis Green Star System er baseret på et almindeligt anerkendt referencepunkt, som services og produkter vurderes ud fra. Blandt de ting systemet tager med i betragtning, er vigtige oplysninger om fibrenes oprindelse og produktionsprocessen, som er de der repræsenterer den største påvirkning af miljøet i papirets livscyklus. Herudfra får hvert papirprodukt så en bedømmelse mellem 0 og 5 stjerner.

img-green-connection-6.jpg

Miljøvenligt produktsortiment

Vi har opbygget et af de bredeste miljøvenlige produktsortimenter på markedet i dag, tilpasset alle typer tryk- og efterbehandlingsteknikker, og som overholder strenge miljøkrav. Dette gør det muligt for erhvervskunder at integrere papirforbrug i deres CSR-politik og samtidig tage højde for omkostningser og anvendelsesprioriteter.

img-green-connection-5.jpg

FSC®  OG PEFC™ gruppecertificering

Vi fokuserer på produkter med gode miljøegenskaber i vores sortiment, og arbejder aktivt med vores leverandører for at informere om miljøpåvirkningen fra hele distributionsprocessen.
Antalis er den første papirleverandør på markedet, der har etableret en FSC®- og PEFC™ gruppecertificering for at sikre fuld sporbarhed og gennemsigtighed i hele forsyningskæden. Der gennemføres audit af ikke kun logistikken, men også informationssystemer og marketing- og salgsprocesserne.

Skovcertificerede produkter

Grønne værktøjer

Som førende inden for grønne løsninger, ønsker vi at udvikle og fremme værktøjer der understøtter og letter kommunikationen om papirets miljøpåvirkning. Oplev dem, og del dem, når du vil. Vi ønsker at aflive myter og forudindtagede ideer om papir og miljøansvar. Se videoen, du bliver overrasket! Papirindustrien er faktisk en af de mest miljøansvarlige industrier og bidrager til genplantning af skove.

 

Klimakompensation

Kompensationen udregnes fra det totale CO2-udledning fra produktion og transport.

Læs mere
eShop