Nyheder og Events, Begivenhed, Visuel kommunikation

Antalis Interior Design Award, Ny Udgave 2022!

Vi er stolte af at kunne præsentere den tredje udgave af Antalis Interior Design Award, som starter 1. oktober 2022 med ambitionen om at inspirere flere og flere fagfolk inden for Interior Design.

AIDA

De første to udgaver af Antalis Interior Design Award, som fandt sted i 2017 og 2019 var meget succesfulde med næsten 800 deltagende projekter fra mere end 29 lande, 61.000 besøgende på Antalis Interior Design Award hjemmesiden og stor synlighed i medier og på sociale platforme.

Fra 1. oktober 2022 til 31. januar 2023, inviteres interiørdesignere, arkitekter, trykkerier, installatører og alle kreative professionelle til at tilmelde deres indretningsprojekter, som indeholder mindst et produkt indkøbt hos Antalis. De flotteste projekter vil blive vurderet af en jury bestående af store internationale spillere på den globale design arena.

Enkel og hurtig online tilmelding

Tilmelding sker online på AntalisInteriorDesignAward.com fra 1. oktober 2022 til 31. januar 2023. Alle validerede projekter vil blive vist i galleriet, hvilket vil give synlighed til deltagerne i løbet af konkurrenceperioden.

Mod og kreativitet er i centrum af Antalis Interior Design Award

Konkurrencen forsøger endnu engang at være den foretrukne platform til at vise sine kreative og modige projekter fra fagfolk i hele Europa og mere til.

Konkurrencen henvender sig hovedsageligt til kreative sjæle, som har et ønske om at give deres kunstneriske evner frit spil.

 

Færdige projekter

Sugamour

Miranda Design Solutions – Litauen

 

Konkurrencen vil præmiere de flotteste færdige projekter, samt projekter som er undervejs, helt tilbage fra afslutningen af den forrige udgave (1. februar 2020) og frem til afslutningen af denne udgave (31. januar 2023).  Fagfolk som arkitekter, designere, trykkerier, reklamefolk m.v. kan deltage i en eller flere af de fem kategorier: Hospitality, Retail, Office, Home, og Public building.

Tre særlige priser

Antalis Interior Design Award  ønsker at sætte fokus på kreativitet ved brug af en række produkter som reflekterer tidens trends. Derfor har man tilføjet tre nye priser: "Special Interior Film Prize", "Special Windows Film Prize” og "Special Sustainable Prize”.

Deltagere som anvender Coalas dekorative selvklæbende film til vægge eller vinduer. Har mulighed for at deltage i en eller begge af de to første priser.

Deltagere som ønsker at komme i spil til "Special Sustainable Prize” kan anvende sig af et af Antalis miljøvenlige produkter med mere end to stjerner i Antalis Green Star System.

 

Original Pattern Prisen

 

Åben for alle kreative fagfolk (illustratører & designere, visuelle kunstnere, studerende inden for grafisk kunst...), Original Pattern prisen vil blive vundet af to deltagere. Hver vinder vil få muligheden for at få printet deres originale mønster på et Coala medie efter eget valg for at virkeliggøre deres kreation.  

 

3D projekter på en white model - Kantine

For fagfolk og studerende som ikke har et færdigt eller igangværende projekt at tilmelde, stiller Antalis en “tom” 3D model til rådighed. Denne 3D model kan udsmykkes med løsninger fra Coala sortimentet. I denne udgave af konkurrencen forestiller 3D white modellen en kantine.

3D projects on a white model - Canteen

 

De 12 vindere bliver annonceret i marts 2023 og vil modtage deres præmier til prestigefuld prisceremoni, den 30 marts i Paris. De vil få intensiv mediedækning og synlighed i galleriet på konkurrencens hjemmeside, på sociale medier, på Antalis’ hjemmesider, samt på internationale messer, kundeevents i Europa m.m.

Om Antalis Interior Design Award juryen

Alle tilmeldte projekter vil blive vurderet af en international jury bestående af  10 anerkendte aktører i den europæiske design verden.
 

  • UK, Grant Dudson, Creative Director @Chorus
  • Polen, Paweł Brodzik, Managing Director, Tetris
  • Frankrig, Julien REIBELL, CEO Altavia Pallas 
  • Litauen, Rūta Bužinskaite, Co-Owner at Blank Page, Interior designer, Lecturer
  • Tyskland,  Corinna Kretschmar-Joehnk, Founder & Partner at JOI-Design Innenarchitekten
  • Ungarn, Andrea Hegedűs, Professor Budapest Metropolitan University, Art Director, Textile and Fabric Design
  • Rumænien, Laura Pietrusel , Interior Architect & Winner Antalis Interior design Award 2020
  • Norge, Linda Steen, AS Scenario interiørarkitekter MNIL
  • Tjekkiet, Radek Váňa, Editor of the architecture magazine ARCHIZOOM
  • International, Bittor Sanchez-Monasterio, ACCOR HOTELS Global Vice President Design Economy & Midscale Brands

 

01 Okt. 2022 - 31 Jan. 2023
00:00 - 23:59
Download til din kalender