banner_averytraining_certified_sml.jpg

Certificering, der giver dig den viden og de referencer, dine kunder vil have!

Denne unikke certificering er et bevis på dine helt særlige færdigheder. Certificeringen sikrer din plads i et anerkendt globalt netværk, der udelukkende består af specialister inden for Carwrapping.  

Bliv en del af eliten

Avery Dennisons certificering giver dig et væld af fordele! Det er blandt andet en fantastisk måde at differentiere dig på markedet blandet andre virksomheder, der tilbyder carwrapping.

Supreme wrapping film

Men det er ikke det eneste, du får også:

  • Navn og firmalink uploades på Avery webpage som certificeret specialist inden for wrapping, hvilket potentielt kan betyde flere kunder
  • Et certifikat, du kan vise dine kunder.
  • Et netværk bestående af Avery Dennisons certificerede specialister.
  • ICS-garantier ved projekter af høj værdi.

 

Sådan gør du:

Når du har besluttet dig for at blive certificeret, vil du få en vejledning, som du skal gennemlæse. Den forbereder dig og beskriver, hvad du skal lave til prøven. Avery Dennison kan hjælpe med udstyr, men de anbefaler, at du medbringer dit eget. Du får resultatet ca. 1-3 dage efter prøven.

Det anbefales på det kraftigste, at man følger deres udvidede kursus, inden man tager certificeringen, så man er godt forberedt inden certificeringen.

 

Det ultimative bevis

En certificering vil bringe din virksomhed op på et helt nyt niveau og åbne for mange nye jobmuligheder. Hvis du ønsker at satse på carwrapping og grafisk dekoration, er dette den bedste certificering, der findes, og vi hjælper dig gerne med at nå dit mål!

Indtast dine oplysninger, så finder vi sammen en tid som passer.