Vores manifest : Sammen kan vi bidrage til mere bæredygtig visuel kommunikation

Miljøet råber om hjælp. Vi ved det, vores kunder ved det, og deres kunder ved det. Som den førende distributør inden for den grafiske branche skal vi, sammen med vores kunder og slutbrugerne tage et større ansvar for at bidrage til at branchen bliver mere bæredygtig.

SAMMEN KAN VI BIDRAGE TIL MERE BÆREDYGTIG VISUEL KOMMUNIKATION

VI KAN GØRE EN FORSKEL, HVIS VI STÅR SAMMEN

Det er på tide at sætte fokus på råmaterialer og genanvendelse inden for skilte og displays. Det er meget mere end blot en vision – det er vores engagement. En mere bevidst branche er ikke blot godt for planeten, det er også værdifuldt for samfundet, virksomheder og private. Forbrugerne stiller krav om mere ansvarlige metoder, og de virksomheder, der vælger at tilpasse sig allerede nu, vil stå bedre rustet i fremtiden.

 

VI HJÆLPER DIG MED AT TAGE ANSVAR

For at opnå et tydeligt forandringsarbejde i den grafiske branche fokuserer vi på ansvarlige indkøb, uafhængige bedømmelsessystemer og miljøvenlige produkter samt at vejlede og støtte vores kunders omstilling til mere bevidste materialevalg.

raindrop.jpg

Finde ansvarlige producenter

Allerede siden 2013 har vi været engageret i at styrke en ansvarlig forsyningskæde. For at fremme dette arbejde har vi udviklet ANTRAK®. Denne digitale platform gør det muligt at følge produkterne igennem hele forsyningskæden. Med dette værktøj kan vi indsamle, centralisere og analysere data – herunder opfyldelse af standarder, sporbarhed og CSR-forpligtelser.

Skabe bedømmelsessystemet

At tage ansvar for vores handlinger er en selvfølge, lige som det er at kunne bevise det. Gennem vores Green Star System™ rangerer vi, vores produkter ved hjælp af to nøglefaktorer: råmaterialer og endt levetid. Alle produkter har fået en bedømmelse på en skala fra nul til fem stjerner. Målet er, at du skal kunne foretage mere bevidste valg i forhold til råmateriale og genbrug, når du køber medier til storformatprint. På den her måde kan du endda vise tydelig information om produkterne til dine kunder. Målet er, at 75 % af alle vores produkter skal have opnået tre stjerner eller mere i 2030.

 

beige.jpg

 

water.jpg

At tilbyde de rette produkter

Plastik kan i mange tilfælde være et fantastisk materiale. I nogle tilfælde er plast det mest fornuftige valg, og det kan være det eneste mulige alternativ til visse formål. Et eksempel er varmeafvisende vinduesfilm, som sænker indendørstemperaturen, eller interiørfolier, som kan reducere behovet for større renoveringer. Men det udelukker dog slet ikke, at der findes store gevinster ved at erstatte fossilbaserede materialer til genbrugte, genanvendelige og træfiberbaserede løsninger, når det er muligt.

Vi tilbyder mange produkter af bæredygtige råmaterialer og genbrugelige alternativer til de fleste inden- og udendørsløsninger til visuel kommunikation, som er af samme høje kvalitet som tidligere.

Vi hjælper dig gennem forandringen

Du har sikkert et ønske om at tage mere bevidste valg i din virksomhed, samtidig med at du har et budget, som du skal overholde, samt forventninger til processer og kvaliteter, der skal opfyldes. Vi ved, at der er mange ting, der skal tages højde for, og en sådan forandring kan virke uoverskuelig. Antalis’ specialister inden for storformat står parat til at lytte, forstå dine behov, afsøge nye alternativer og hjælpe dig på vej mod en smidig, miljøfokuseret omstilling, som både er effektiv og vigtig for dine langsigtede mål.

 

leaf.jpg


 

dandelion.jpg

Kan vi regne med dig?

Vi kan ikke gøre det her alene, og vi kan ikke gøre alt på en og samme tid. Vi har derimod et fælles mål – at skabe en miljøbevidst branche inden for visuel kommunikation. Der ligger et stort arbejde foran os, og som en markedsførende virksomhed har vi lagt grundlaget for at skabe fremskridt.

Vi håber, at du vil komme med på rejsen, så vi sammen kan gøre en forskel. Lad os tage skridtet fremad sammen!

 

Antalis’ specialister inden for storformat står parat til at lytte, forstå dine behov, afsøge nye alternativer og hjælpe dig på vej mod en smidig, miljøfokuseret omstilling, som både er effektiv og vigtig for dine langsigtede mål.

gss-low.jpg
Træf mere informerende valg, når du køber storformatmedier

Gennem vores Green Star System rangerer vi produkter ud fra to nøglefaktorer: råmaterialer og genanvendelighed. Alle produkter har fået en bedømmelse på en skala fra nul til fem stjerner.

Find alternative produkter
Alternative produkter

Leder du efter miljøbevidste alternativer til dine projekter? Se udvalget af alternative produkter og lad os sammen bidrage til mere bæredygtig visuel kommunikation.

 

 

gss-low3.jpg

Antrak
Antalis, Sporbarhed gennem hele forsyningskæden. Se hvordan Antalis styrker sporbarhed og ansvarlighed i forsyningskæden.