Telefonerne er åbne man-tors 8-16.30 fre 8-15
Kontakt os
A4&Banner DK MI2.png

Antalis’ kundeklub for forhandlere af kontorpapir

A4&more er et loyalitetsprogram, som belønner dig, når du køber nogle af markedets mest kendte papirvaremærker.

Om du er forhandler eller trykkeri, som køber papir fra Xerox, Image, Data Copy, Pioneer eller HP vil vi belønne dig med point. Du kan bruge disse point til at købe forskellige artikler og giveaways, som kan hjælpe med at markedsføre disse brands til dine kunder.

Du samler point hver måned, samt ekstrapoint og gaver som kan samles ind, når du deltager i kampagner og andre aktiviteter på A4&mores hjemmeside. Pointene bliver der så længe, du er aktiv i A4&more.

Det er enkelt, køb papir fra Antalis, saml point, nyd præmierne.

Tilmeld dig kundeklubben i dag og få 200 GRATIS point med det samme.

 

Ban-antalis-A4_more.jpg

antalis-reward-club.jpg

Opret en konto.

Det er enkelt, besøg www.a4more.com, vælg dit land og følg instruktionen for at oprette en ny konto. Inden for 48 timer vil du modtage dine nye logindetaljer. Første gang du logger på får du automatisk 200 BONUSPOINT!

Du kan også kontakte din Antalis-repræsentant, som kan hjælpe dig med at oprette en konto.

A4&more – loyalitet betaler sig.

Forhandlerklub, Værktøjer og Præmier

A4&more-rewards2.jpgA4&more Præmier

Gennemse mængden af artikler, som er tilgængelige i kundeklubben. De sidste telefoner, bærbare PC’er og tv-apparater, et stort udvalg af gavekort og meget mere for at belønne din loyalitet og hjælpe dig med dit salg.

Branded gifts.jpgVærktøjer til at markedsføre brands

For at støtte din markedsføring af A4&more varemærkerne, som Xerox, Image, Data Copy, Pioneer og HP, tilbydes du medier og effektive reklameartikler. Se igennem det store sortiment af artikler - du kan vælge imellem som kuglepenne, notesbøger, USB-stik, rygsække og meget mere. Brug disse i dine kampagner til at takke gode kunder eller forær dem til dit personale.

Media Hub

På A4&more kan du også finde en ”media hub”. Her finder du de seneste webbannere, videoer, kasse- og pakkebilleder til de papirbrands, som du har brug for at markedsføre.

Brug billederne og videoerne til dine kampagner og på din hjemmeside.

Vi kan endda tilpasse videoerne med dit virksomhedslogo.

Hurtig og enkel adgang til digitale billeder ved få klik.

Media Hub.gif