Miljøet i fokus!
Miljøet i fokus!
Bag om miljømærker
til hygiejne

Det betyder miljømærkerne

Vi arbejder med en række forskellige miljømærker - du kan støde på dem i vores kataloger og på webshoppen. Har et produkt en miljømærkning kan du være sikker på, at produktet opfylder de miljøkrav der er opsat for den enkelte mærkning. På den måde, kan du bruge miljømærkningerne som pejlemærke når du skal vælge produkter.

Miljømærkerne kan indimellem være vanskelige at holde styr på, så derfor har vi samlet alle mærkningerne, så du kan få det fulde overblik.  

1_Svanemærket.png

Svanemærket

Det officielle nordiske miljømærke, i daglig tale kaldet ”Svanen”, tildeles produkter, som anses for at være de miljømæssigt bedste i deres kategori. Når du vælger et produkt mærket med Svanen, er du med til at mindske miljøbelastningen.

3_Miljø_Blaue_Engel.png

Der Blaue Engel

Den blå engel er et tysk miljømærke. Mærket kan ses på produkter, der er vurderet til at være de mest miljøvenlige inden for en varegruppe. Produkterne vurderes ud fra et helhedssyn på miljøbelastningen fra produktion, under brug og endelig til slut som affald.

10_FSC.png

FSC

FSC (Forest Stewardship Council®) er din garanti for ansvarlig skovdrift hvor træ og papir kommer fra veldrevne skove og andre ansvarlige kilder. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere, og der tages særligt ansvar for plante- og dyreliv.

 

7_PEFC.png

PEFC

PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification) er et skovcertificeringssystem, som garanterer, at det træ og papir, der indgår i produktet, stammer fra bæredygtig skovdrift.

4_EU_Blomsten.png

EU-Blomsten

EU-Blomsten er det officielle europæiske miljømærke. EU-Blomsten er producentens dokumentation for, at der er taget hensyn til miljøet under produktionen. EU-Blomsten kigger således på hele produktets livscycklus idet den samlede miljøbelastning er taget i betragning.

Vi forpligter os

antalis and the environment

Ansvarlighed er i vores DNA

Banner_smiley.jpg

Et tag-selv-bord af miljøvenlig fødevareemballage

Banner_miljo_rengoring.jpg

Miljøvenlige materialer til fødevareemballage