Telefonerne er åbne man-tors 8-16.30 fre 8-15
Kontakt os

Papir til alle formål

Med et bredt sortiment af papir, karton, konvolutter samt designpapir, syntetisk papir og etiketter, kan Antalis hjælpe dig med din trykte kommunikation.

Du kan få meget mere end produkter! Du kan få hjælp med at udvikle din forretning inden for digitaltryk, at udvikle dine kreative tryksager og opnå dine miljømål.

Products-home-image.jpg

print_catalog.jpg

Produktkatalog

Se alle produkter i det elektroniske katalog.

Designpapir

Products-home-conqueror.jpg

Conqueror er kendt over hele verden som et kvalitetspapir til virksomhedskommunikation og kreative tryksager.

Products-home-keaycolour.jpgDristig og spændende, levende og alsidig. Keaykolour kombinerer kvalitet og innovation i et unikt sortiment af papir og karton.

Products-home-popset.jpgEn eksplosion af farver, som giver dig mulighed for at forstærke dit budskab og gøre det levende.

Products-home-curious.jpg Det mest innovative sortiment af designpapir i en kollektion: Matter, SKIN, Touch, Metallics og Translucents.

Products-home-rives.jpgMed inspiration fra modeverdenen er Rives både tekstilt og taktilt. Rives designpapir er kendt for sine elegante overfladestrukturer. Fra Tweed og Shetland til Dot og Laid

Ubestrøget papir

Products-home-olin.jpg

Det mest komplette premium offset papirsortiment på markedet. Du kan vælge mellem mange gramvægte og nuancer. Et perfekt valg for effektiv kommunikation.

product-home-print-speed-V2.jpgEt optimalt ubestrøget papir i høj kvalitet. Høj hvidhed, høj bulk, fremragende trykegenskaber og FSC® certificeret

Products-home-edixion.jpg

Vælg Edixion. Det alsidige ubestrøgne papirsortiment til dine daglige trykopgaver i offset og pre-print.

Products-home-mohawk.jpg

Superfine Digital med i-Tone er i dag en af de bedste papirkvaliteter til digitaltryk.


 

Scandia 2000 logga-580x77.png
Scandia 2000 - et af verdens mest klimavenlige papirer! Et ubestrøget premium designpapir, som har en flot kvalitet med to forskellige overflader, 3 nuancer og gramvægte mellem 80-440 g. 

 

Colorit_banner580x217.png

Colorit ® - markedets bredeste sortiment af farvet, ubestrøget papir. 

Genbrugspapir

Products-home-nautilus.jpgNAUTILUS® er et premium ubestrøget papir fremstillet af 100% genbrugsfibre i to nuancer: Natural White og High White.

Karton

Products-home-invercote.jpg

Et bredt sortiment af homogenkarton, som opfylder alle forventninger til de mest krævende emballageløsninger, hvor der er brug for høj stivhed og høj kvalitet.

Metsä Board logoMetsäBoard er et sortiment af bæredygtig, letvægts-falseæskekarton. Indeholder både produkter med naturlig følelse, og produkter som giver indtryk af luksus.

Bestrøget papir

Products-home-novatech.jpgNovatech er en dobbeltbestrøget papirkvalitet. Novatech tilbyder et af de bredeste sortimenter FSC® eller PEFC certificeret papir med tre overflader til offsettryk.

 

 

Sappi_GalerieArt-resize580x100.pngEt af markedets bredeste sortiementer af bestrøget papir. Findes i silk/gloss/mat. Suveræn kvalitet, som vil støtte dit brand. 

Specialiteter

Products-home-reacto.jpg

Det verdenskendte brand reacto® er tilgængelig her. Gode trykresultater og god kvalitet til dine gennemslagsformularer.

Products-home-xerox.jpgBrug noget andet end standardpapir og tilbyd dine kunder en unik løsning med Xerox specialmedier. Testet af Xerox laboratorier for at sikre højeste kvalitet og optimale resultater.

Products-home-upm.jpgUPM Raflatac giver dig det helt rigtige udvalg af forsidepapir, lim og bagsidepapir for at opnå den æstetik og det resultat du ønsker.

MetaliK_KernowPrint_logga.jpg
MetaliK er et sortiment af ensidig grafisk karton med højreflekterende Sølv-, Guld- og Kobberoverflade, udviklet til tørtonerprintere.