Emballage, Kundecases

Hööks Hestesport:
Pakkelinjen gik fra trav til galop

17 aug. 2021 — Emballage, pakkeproces, optimering, ergonomi
Udskriv
Hooks hestesport

Hööks Hestesport er førende inden for hestesportsbranchen i Skandinavien med et bredt sortiment af alt fra sadler til hjelme. Derfor ønskede de en hurtigere og mere ergonomisk pakkeproces.

Hööks Hestesport er førende inden for hestesportsbranchen i Skandinavien med et bredt sortiment af alt fra sadler til hjelme. Derfor ønskede de en hurtigere og mere ergonomisk pakkeproces.

Behov for flere hestekræfter

Med stor succes følger travlhed, derfor havde de brug for pakkemaskiner med ekstra hestekræfter.  Deres nuværende proces var manuel og langsommelige og tempoet mindede mere om trav end galop.  Samtidig ønskede de en grønnere profil og et reduceret plastforbrug.

Løsningen

 

Valget faldt på Fillpak TTC maskiner – en miljøvenlig og højeffektiv løsning, der løste alle deres behov med færdiglavet papirfyld i ønskede længder.

Men først skulle den testes! 10 pakker med tilfældige ordrer blev pakket og åbnet igen. Samme proces blev lavet med Fillpak. Hvor meget materiale krævede den enkelte løsning og hvilken type?

Resultatet var klart: Fillpak minskede plastforbruget og optimerede pakkeprocessen.  

 

 

 

Maskinerne blev leveret og installeret og de ansatte blev oplært i brugen heraf. Et ergonomisk og effektivt set-up der eliminerede de mange manuelle processer og gjorde det muligt at pakke ordrerne uden at forlade pakkestationen. Dette effektiviserede arbejdsgangene og mindskede belastningen på medarbejdernes arme og skuldre. Brugen af papirfyld reducerede ligeledes andelen af ​​plast, sikrede en mere ensartet emballage og gav højere kundetilfredshed.

 

annika-2.jpg

Løsningen blev testet over en periode, for at sikre det var den helt rette - det var det! Hööks startede med 5-6 maskiner og har siden hen udvidet til hele 10 maskiner.

 

Processen

  • Gennemgang af krav og ønsker
  • Godkendelse af kunden
  • Dybdegående analyse af pakkelinje
  • Installering af maskiner 
  • Test af maskiner hos kunden
  • Oplæring af de ansatte

+ Fordele

blog-N6-4.jpg

Effektivisering

Hurtigere pakkeproces, der sparer både tid og personale

blog-N2-3.jpg

Ergonomi

Ergonomiske maskiner for bedre arbejdsmiljø

blog-N6-5.jpg

Miljøvenlig

Mindsket emballageforbrug og mindre brug af plast

 

Læs også...