Mirriboard (2 Vare(r))

Mirriboard er en homogenkarton, som er lamineret med metalliseret polyester.

Produktfordele:

 • Eksklusiv, iøjenfaldende og unik kvalitet som skiller sig ud fra mængden.
  Polyesterlamineret ensidigt homogenkarton, blank metalliseret overflade.
  Oxidationstørrende farver skal anvendes.

Anvendelse

 • Vælg Mirriboard nær du ønsker noget der er anderledes. Mirriboard såt for fest, glans og et virkeligt kreativt indtryk. Med Mirriboards spektakulære effekter får dine tryksager størst mulig opmærksomhed. Mirriboard anvendes til elegante omslag, mapper, kort, menuer, indbydelser, eksklusive emballager m.m.

Teknisk information

 • Anbefalet rasterfinhed 150 linier/tomme (60 linier/cm) i offset. Anvend farvereduceringssystem (UCR/GCR). Total farvemæthed max 260%. Mirriboard er velegnet til tryk i offset og serigrafi. Prøvetryk anbefales.
  - kontakt teknisk kundeservice for nærmere rådgivning. Mirriboard kræver en optimal fugtbalance i offsetprocessen. Overemulgering af vand i farven kan påvirke vedhæftning af farven på papiret.

Garantier

 • Polyesterfolien giver Mirriboard ekstra høj rivstyrke og fine falseegenskaber. Efter tryk: Lad farven tørre ordentlig igennem i 24-48 timmer og overdæk derefter stakken med en pallehætte for at sikre at arkene ligger plant.

Miljøinformation

 • Metalfolien har en renhed på 99,8% og en tykkelse på 23 my. Folien opfylder US FDA 21 CFR 177-1630 krav til emballage af fødevarer, opfylder kravet til direktiv 89/109/EEC og plastdirektivet 2002/72/EC. Polyester, som er basen i laminatet er en af de mest anvendte plasttyper. Laminatet udgør 7% af slutproduktet.
FARVE
FARVENAVN
TYKKELSE (MY)
TYKKELSE (MM)
Viser 1 - 2 søgeresultat(er) ud af 2
Sorter efter
Pris
DKK 40 737,69
per 1 000 Ark
(189,00 kg)
Lagervare
Vejledning om enheder
Pris
DKK 58 642,65
per 1 000 Ark
(189,00 kg)
Lagervare
Vejledning om enheder


Du kunne også være interesseret i