PRODUKTKATEGORI
BASISMATERIALE
BRAND
MILJØ / CERTIFIKATER

Tallerkener

Gå på opdagelse i vores univers af engangstallerkner, hvor praktisk brug og miljømæssig bevidsthed går hånd i hånd. Uanset om du leder efter de klassiske paptallerkner til en hurtig servering eller ønsker at træde ind i en verden af alternative engangstallerkner, har vi et væld af produkter som opfylder det.

Paptallerkner til alle anledninger


Vores udvalg af engangstallerkner rummer selvfølgelig både brune og hvide paptallerkner. Skabt til at levere pålidelig ydeevne til ethvert måltid. De er ideelle til take-away, catering og alle slags arrangementer, hvor praktisk brug er nøgleordet. Vores paptallerkner er ikke kun praktiske, de er også nedbrydelige og genanvendelige, hvilket gør dem til et grønt valg.

Engangstallerkner med grønt på menuen


Til dig der ønsker et alternativ til de traditionelle paptallerkner, kan vores sortiment af engangstallerkner også hjælpe. Det rummer tallerkner produceret af andre naturlige materialer, som bambus og bagasse. Disse engangstallerkner er både stilfulde og robuste og bidrager til at reducere dit klimaaftryk. Foretrækker du en mere holdbar løsning, har vi også tallerkner til flergangsbrug, lavet af materialer, der er nemme at vedligeholde og genbruge.

Optimer din tid med tallerkner til engangsbrug


Når du går ombord i vores univers af engangstallerkner, er fordelene mange. For det første er det en oplagt løsning, hvis det skal være nemt og du ikke ønsker at stå tilbage med opvasken. Derudover er de lette at opbevare og transportere og det gør dem ideelle til bl.a. større arrangementer. De er også mere hygiejniske, da de kun bruges en gang og derefter kasseres. Med andre ord, du sparer både tid og arbejdskraft, når du benytter engangstallerkner i den ene eller anden sammenhæng.

Få mere end bare engangstallerkner


Udover vores udvalg af engangstallerkner tilbyder vi også et bredt spektrum af andre engangsprodukter, herunder glas, bestik, kopper, servietter og duge. Alle produkter som komplementere og fuldender din borddækning og servering, når du har brug for at det skal være nemt, praktisk og pålideligt.