PRODUKTKATEGORI
BRAND
TYKKELSE (MY)
BREDDE (MM)
LØBEMETER PR RULLE
FARVE
STRÆKEVNE
GREEN STAR SYSTEM

Maskinstrækfilm

Vi vil gerne give dine varer den bedste start på transportlivet med vores strækfilm til maskiner. Derfor har vi gjort det nemt og samlet alt det bedste inden for maskinstrækfilm til dig - lige her!

Maskinstrækfilm i lange baner


Vores udvalg er stort og rummer mange størrelser, formater og varianter både med og uden forstræk, inden for områderne standard, cast, multilayer, perforeret, biodynamisk og genanvendt maskinstrækfilm, til de mere seje strækfilm som er blæst, fiberforstærkede og power fulde.

Sidst men bestemt ikke mindst - finder du også vores eget internationale brand, Master'in, som er inddelt i kategorierne Access, Performance og Expert. Et sortiment der strækker sig langt og hvor alle produkter kendetegnes ved god kvalitet.

Hvilken maskinstrækfilm skal jeg vælge?


Strækfilm til maskiner fås i både cast, blæst, forstrakt, fiberforstærket og mulitlayer. Og den rette type afhænger af dit behov.

Cast strækfilm:


Cast er velegnet til mindre krævende opgaver. Filmen har en stor modstandsstyrke over for ridser og en lydsvag afrulning.

Blæst strækfilm:


Blæst strækfilm er bedre til tungere og uhåndterbart gods. Den har en larmende afrulning men en højere stabiliseringsevne.

Forstrakt strækfilm:


Med forstrakt strækfilm får du en tynd og utrolig stærk film. Den tynde kvalitet mindsker dit folieforbrug og sikrer mindre affald. En bedre løsning for miljøet.

Multilayer strækfilm:


Multilayer er toppen af poppen inden for strækfilm. Med sin unikke konstruktion imponerer den de fleste, ved at være langt tyndere end traditionel cast strækfilm og samtidig bomstærk. En strækfilm der sikrer optimal beskyttelse, høj laststabilitet og lavere omkostninger, da den strækker sig længere på rullen.

Fiberforstærket strækfilm:


Højeffektiv maskinstrækfilm med fiberforstærkede tråde i folien. Høj laststabilitet og punkteringsmodstand og derfor velegnet til krævende gods med spidse kanter og hjørner.

Test af din maskinstrækfilm - helt gratis!


Er du i tvivl om du benytter den rette strækfilm til dine pakkeopgaver, så fortvivl ej. Vi kigger gerne din strækfilm efter i sømmene. Med vores eksperter i ryggen og en simpel test af din emballagefilm, kan vi vejlede og rådgive dig, til valg af rette produkt, uden at gå på kompromis med stabilitet, beskyttelse og lastsikring. Så lad os komme forbi og teste det på dine maskiner – helt gratis! Kontakt os for aftale.

Bestil i webshoppen 24/7


En af de bedste og mest populære løsninger til at stabilisere dine forsendelser på paller og lignende, er strækfilm. I vores webshop kan du gå på opdagelse i det store sortiment og finde den maskinstrækfilm der matcher dit behov. Brug eventuelt vores søgefunktion, hvis du allerede ved præcis hvilken størrelse maskinstrækfilm du skal bruge til din virksomhed.
Viser 1 - 9 søgeresultat(er) ud af 9
Sorter efter

Mest populære produkter