GREEN STAR SYSTEM
BRAND
TYKKELSE (MY)
BREDDE (MM)
LØBEMETER PR RULLE
FARVE
STRÆKEVNE
BASISMATERIALE

Strækfilm og plastfolie

En af de bedste og mest populære løsninger til at stabilisere dine forsendelser på paller og lignende, er strækfilm og plastfolier. Vi tilbyder hele paletten af forskellige typer strækfilm og plastfolier - alt lige fra håndholdte miniruller til store maskinruller, top- og rørfolier, pallehætter samt krympefilm og hætter i flere farver. Stort udvalg i mange formater, størrelser og kvaliteter.

Hvilken strækfilm skal du vælge


Vores sortiment rummer en bred vifte af muligheder og varianter inden for strækfilm af forskellig slags. Banderolefilm egner sig bedst til små omviklingsopgaver. Håndruller kan bruges til større opgaver og her anbefaler vi, at bruge i en strækfilmsdispenser da det gør omvikling af gods betydeligt nemmere og tidsbesparende. Maskinruller er til de helt store opgaver og som navnet hentyder, anvendes disse i strækfilmsmaskiner. Udover at være hurtigere, er maskinstrækfilmen også bedre ergonomisk, mens den mindsker dit emballageforbrug.

Alt du skal bruge til den perfekte omvikling


Vores strækfilm kan fås i forskellige bredder og tykkelser så de dækker de fleste behov. De varierer mellem 90 mm og 500 mm i bredde og 4 og 25 my i tykkelse. 1 my svarer til 0,001 mm, så vores tykkeste variant er altså 0,025 mm tyk. Jo større og tungere gods du skal have emballeret, jo højere tykkelse får du brug for.

Strækfilmens strækevne varierer og kan ligge i alt fra 60 til 350 %. Du kan også få strækfilm, som er blevet bearbejdet og forstrakt, hvilket gør at strækfilmen kan bruges til maskiner, som ikke har forstræk.

Strækfilm i et væld af farver


Her på shoppen har vi sort, blå og den populære transparente strækfilm. Har du et ønske om en anden farve så fortvivl ej, vi kan levere strækfilm i alle verdens farver. Vil du have strækfilm med logo, er det selvfølgelig også muligt. Hos os får du strækfilm, til alle dine behov - så spørg endelig. Du kan også med fordel læse vores guide til valg af strækfilm her.

Dispenser til strækfilm


Gør arbejdet endnu nemmere når dine varer skal pakkes. Vores dispensere til strækfilm sikrer en effektiv løsning af pakkeopgaverne. Med en smart og gennemtænkt strækfilmsdispenser ved hånden, forbliver strækfilmen i rullens oprindelige bredde indtil den sidste meter er brugt. Dispenserne sikrer, at der ikke bruges ressourcer på spild og sammenfiltrede ruller og gør i hele taget, pakkeopgaven noget nemmere.

Vi har åben døgnet rundt og rådgiver gerne


I vores webshop kan du døgnet rundt, gå på opdagelse i det store sortiment og finde den strækfilm eller plastfolie som matcher dit behov. Brug eventuelt vores søgefunktion, hvis du allerede præcis ved, hvilken strækfilm du skal bruge til din virksomhed. Du er naturligvis også altid velkommen til, at kontakte vores kundeserviceafdeling og produktspecialister, hvis du har brug for lidt rådgivning, sparring eller vejledning inden du bestiller.

Mest populære produkter