PRODUKTKATEGORI
LÆNGDE (MM)
BREDDE (MM)
HØJDE (MM)
FARVE
BRAND

Paller

Transportpaller er afgørende for at sikre en effektiv og sikker håndtering af varer i forsyningskæden. Og derfor har vi gjort det nemt og samlet vores udvalg af transportpaller lige her. Et sortiment som både rummer EUR paller, engangspaller, pallerammer og tilbehør til dette. Muligheder så du frit kan vælge de paller og løsninger, som passer til dig og dit behov.

Paller til enhver transportopgave


Ved at vælge den rette palle, sikrer du at dine varer bliver transporteret bedst muligt og uden spildplads. Vi tilbyder et udvalg af paller og tilbehør i halve og hele størrelser, til både mindre og mere pladskrævende varer heriblandt:
Engangspaller
Pallerammer og tilbehør
EU paller / EUR paller

Opdag godkendte og miljøvenlige muligheder til din logistik


Både vores engangs- og flergangs paller er godkendte i forhold til de gældende standarder. Samtidig har vi et løbende fokus på at udvælge leverandører, der lever op til vores standarder inden for miljø og etik. Dette gælder ikke kun inden for paller, men for alle vores produkter. Ønsker du at vide mere om dette, kan du læse om vores stærke netværk af leverandører eller vores tilgang til miljøet som virksomhed.

Mulighederne er mange og har du også brug for udstyr til at stabilisere dine paller så kan vi hjælpe med strækfilm, strapbånd, hjørne- og kantbeskyttelse, pakketape og anti-skrid papir.