PRODUKTKATEGORI
BRAND
VÆGT (G/M²)
BREDDE (MM)
LÆNGDE (MM)
HØJDE (MM)
FARVE
FARVENAVN
MILJØ / CERTIFIKATER

Blokke og notesbøger

Lad os være din leverandør af blokke, hæfter og notesbøger. Vi har sortimentet uanset om du foretrækker A4 eller A5 blokke, med eller uden spiralryg, linieret eller ternet papir, kvadrerede blokke, kollegieblokke eller notesbøger - ja, vi kan næsten love, at vi har alt hvad du kan ønske dig inden for blokke, hæfter og notesbøger.
Vores notesbøger med hårdt omslag beskytter papiret mod at krølle, mens vores standardblokke uden omslag er velegnede til større forbrug.
Post-it notes er jo også en form for blok og nærmest uundværlige i enhver virksomhed. Heldigvis har vi alt i post-it blokke og praktiske dispensere, så du nemt kan finde din blok på dit skrivebord, i bilen, receptionen, disken, lageret eller hvor du end bruger den. Vores store udvalg af farver, kvaliteter og størrelser, gør at du i vores sortiment, altid kan finde post-it blokke der passer til dig og dit behov. Og som bonus, kan du også finde Post-it faner, index faner, telefonblokke, tabulatorblokke og blanketter. Vores produkter er fra de førende brands på markedet såsom 3M og Office Depot. Med de mange artikler i vores sortiment, kan du med garanti her på siden, finde både de blokke og notesbøger, som du søger.
Viser 1 - 9 søgeresultat(er) ud af 9
Sorter efter

Mest populære produkter