Services

produktspecialister.jpg

Valg  af emballage

Den rigtige løsning- ikke blot det rigtige produkt

Vi tilbyder en række services indenfor emballage, så vi er sikre på at leve op til dine forventninger. Vi ved at små justeringer kan betyde store besparelser på både tid og penge.

 

Vores specialister er klar til at hjælpe dig. Find dem her.

 • Produktspecialister 

  En smartere men måske lidt dyrere emballageløsning kan i sidste ende betyde stor besparelse i hele logistikkæden; fra pakning, læsning og transport til opbevaring og anvendelse.
  Vores sælgere og specialister hjælper dig med at analysere hele processen fra materialevalg til håndtering og dit behov for maskiner.

 • Skræddersyede emballageløsninger

  Antalis Packaging Design Center i Stuttgart kan hjælpe dig med at finde den bedste emballageløsning til alle dine produkter.

  Som grossist er vi neutrale uanset hvilke materialer og leverandører som benyttes. Derfor kan vi fokusere på hvad der er den bedste løsning for netop dit produkt. Det spiller ingen rolle om det drejer sig om en flymotor, et mikroskop eller en bildør. Vores udviklere finder den bedste løsning til netop dit produkt. Takket være den nyeste 2-D og 3-D CAD software, kan vi hurtigt finde frem til individuelle emballageløsninger.

  Vores service er til din fordel:

  Høj fleksibilitet.
  Skræddersyede løsninger.
  Hurtig udviklingsproces.
  Simpel visualisering af pakkeløsninger.

  Fremstilling af små serier.
  Kombination af forskellige materialer.

 • Viden om strækfilm

  Der er meget mere at analysere når det gælder brug af strækfilm end hvor mange kilo plast du behøver.
  Har du brug for professionel rådgivning om hvordan du kan spare penge og passe på miljøet? Vores strækfilmskonsulenter besøger dig gerne for at se nærmere på dit behov.