Services

paperlab_resize.JPG

The  Paper Lab

Et kreativt frirum for dig og dine kunder

I vores inspirerende miljø i Valby, har vi valgt at åbne dørene for alle kreative og nysgerrige. Vi har skabt The Paper Lab hvor man kan finde inspiration, fordybelse og få rådgivning fra vores dygtige papirkonsulenter. Man kan komme forbi og udforske papirkvaliteter mens man får en kop kaffe, og man kan sætte sig ved det lange arbejdsbord og selv arbejde med materialerne. Udover de mange spændende papirkvaliteter, har man også mulighed for at lave sin egen dummy og se hvordan papirets overflade, farve eller gramvægt fungerer og dermed gør idé til virkelighed. 

Vi glæder os til at se dig!

The Paper Lab | Carl Jacobsens Vej 16, Opgang 1, Stuen | 2500 Valby
Ring på 72 100 102 for at booke tid til besøg hos vores papirkonsulenter

 • Rådgivning 

  Vores papirkonsulenter står altid klar til at hjælpe dig med at finde rundt i vores brede sortiment af kreative papirkvaliteter og de mange anvendelsesmuligheder.  Kontakt dem gerne så tidligt i den kreative proces som muligt, så du får mest ud af de mange værdifulde tips og gode ideer.

  Læs mere
 • Events 

  Vi vil løbende invitere til forskellige events i The Paper Lab til inspiration og vidensdeling om brancherelaterede emner.

  Følg med her på siden, hvor vi vil annoncere kommende events.

 • Nyhedsbrev 

  For at sikre at du er informeret om de sidste nyheder om Antalis, vores produkter og relevante branchenyheder, tilbyder vi at sende dig information på e-mails ca. 2 gange om måneden.
  Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev
  her