Services

Production-and-Transformation_ContentPage_259x194.jpg

Specialproduktion 

Antalis tilbyder specialproduktion af papir og konvolutter for at optimere omkostninger og minimere dit papirspild. Hvis du gerne vil have hjælp til trykopgaver, skal du kontakte os allerede i dag. Tal altid med vores sælgere, hvis du ikke finder netop det, du søger i vores produktkataloger og prislister. Med Antalis’ netværk som omfatter mere end 100 leverandører rundt i hele verden, er der stor chance for, at vi kan hjælpe dig.

Desuden kan vi for eksempel skræddersy en optimal emballageløsning til dit produkt eller fremstille papir og konvolutter i specielle formater, gramvægte, overfladestrukturer og farver.

papper_73x73.png

Papir
Vi lagerfører papir og karton i de standardformater og gramvægte, som efterspørges mest for de respektive kvaliteter. Til tryksager i store oplag er der ofte penge at spare, hvis papiret fremstilles i nøjagtig det format, du har behov for. Hvis papiret lagerføres i 45 x 64 og formatet 43 x 61 er tilstrækkeligt, er der en besparelse på 10 %. Flere designkvaliteter kan også bestilles i mange formater, overfladestrukturer og farver som vi ikke lagerfører. Minimumskvantiteter og leveringstider kan variere, tal med vores sælgere.
 

samples_73x73.jpg

Konvolutter
Har du fundet et lækkert designpapir men ingen konvolutter i samme kvalitet? Findes konvolutten ikke med passende lukning eller i det rigtige format? Vi fremstiller gerne konvolutter uden tryk efter dine ønsker og i den ønskede papirkvalitet fra vores sortiment.


 

watermark_73x73.png

Eget vandmærke
Brevpapir med individuelt vandmærke formidler kvalitet, troværdighed og bidrager til at give virksomheden en stærkere identitet. Desuden er der også et sikkerhedsaspekt; breve og dokumenter kan ikke forfalskes. Vandmærket, for eksempel dit firmalogo eller et billede, kan enten have en fast placering på hvert ark eller gentages i et mønster du bestemmer. Minimumskvantiteten er 1 ton som for eksempel svarer til 160.000 ark A4 i 100 g. Fremsend gerne logomateriale, så laver fabrikken et designforslag uden beregning.
 

papercut_73x73.png

Skæring
Hvis du ikke har skæremaskine eller har for lidt skærekapacitet, hjælper vi gerne med skæring til det ønskede arkformat. Skal du have papiret hullet og pakket kan vi også hjælpe med det. Kontakt vores Kundecenter for flere informationer og priser. Leveringstid 1 - 3 dage.


 

emballageløsninger.jpg

Emballageløsninger
Det betyder ingen ting om det er flymotorer, mikroskoper eller tryksager. Vores medarbejdere i Antalis Packaging hjælper dig gerne med den optimale løsning til en sikker og økonomisk emballering, transport og lagring af dine produkter. Med hjælp fra Antalis internationale Packaging Design Center kan vi hurtigt finde frem til skræddersyede emballager, selv i små oplag, til dine mest krævende produkter. Som grossist er vi uafhængige af leverandører, når det kommer til materialevalget, så vi kan fokusere på det, der passer bedst til dit produkt.

paperman