Services

Range-and-Choice_ContentPage_259x194.jpg

Sortiment  & Prøver

Med vores 6.000 varenumre kan Antalis fremvise markedets bredeste sortiment inden for kommunikationsmaterialer.

Til at guide dig gennem beslutningsprocessen har vi udviklet serviceydelser til at hjælpe dig hurtigt med at finde det rette produkt til det rette formål.

 

Produktområder
Antalis sortiment omfatter over 6.000 varenumre indenfor følgende områder:

Print  Papir, karton, konvolutter, selvklæbende, selvkopierende, specialiteter, tryklakker.

Packaging  Materialer og maskiner til emballering, emballageløsninger, bølgepapkasser, postemballage, hygiejne- og rengøringsmaterialer.

Office  Papir til alle typer kopi-, laser- og inkjetprintere, digitaltrykmaskiner samt etiketter, konvolutter og emballageprodukter.

Visual Communication  Displayplader, skiltekarton og alle typer bannermaterialer til print i store formater.

Logistic Solutions  Lagring, fremtagning og pakning som foretages af vores eget personale, der alle er uddannet indenfor papir, karton og emballage – se mere om hvilke Logistik Services vi tilbyder dig.

 

Prisbok_dk_73x73.png

Produktkatalog
Du kan finde vores produktkatalog her med detaljerede oplysninger om vores sortiment og varenumre indenfor vores forskellige produktområder. Kataloget dækker hele vores sortiment og er opdelt i hovedområderne: Print, Packaging, Office og Viscom. Når du har fundet det ønskede produkt i online kataloget kan du lægge varen direkte i indkøbskurven og handle i vores webshop, blot du er logget ind med dit kundenummer.
 

samples_73x73.jpg

A4- og kuvertprøver
Prøver i A4 og A5 og konvolutprøver bestiller du i vores prøveafdeling på 72 100 102 eller via webshoppen, så får du normalt prøverne indenfor 1– 3 dage. Bestiller du her på vores hjemmeside, logger du dig blot ind med dit kundenummer eller som ”medlem”, hvis du ikke har et kundenummer. Herefter klikker du på PRØVER og vælger varenummer. Online kan du bestille op til 5 prøver pr. varenummer. Vil du bestille flere prøver eller i større ark, skal du kontakte vores Kundecenter.

PrintedSamples_73x73.png

Trykprøver
Vi efterlyser altid trykprøver for at kunne vise dig resultatet af, hvad andre har trykt på vores papir. En del tryksager findes i oplag, som vi kan dele ud af, andre findes blot i få eksemplarer, som vores sælgere og konsulenter kan vise frem, når de kommer på besøg.