Services

Counseling-Expertise_ContentPage_259x194.jpg

Rådgivning  & Uddannelse

Det er vores pligt at levere dine ordrer på bedst mulige måde, men det synes vi ikke helt er nok. Antalis har udviklet et komplet sæt ekstra serviceydelser, der kan hjælpe dig til at vælge trykmaterialer, der passer til dit behov.

I takt med at trykteknologier udvikles, gør de tilsvarende papirkvaliteter det også. 
Hold din viden opdateret med Antalis.

 

 

papirskole_73x73_dk.png

Papirskolen & skræddersyede uddannelser
Som en nyhed tilbyder vi nu også Papirskole. Programmet består af Introduktion til Papir, Grundkursus i Papir og Inspirationsaften. Her får du både nyttig teori og inspirerende praktiske øvelser i at vælge det rigtige papir til en opgave. Du får en god grundviden for at kunne navigere i papirjunglen, at udnytte mulighederne og undgå de værste faldgruber for din tryksag. Desuden gennemgår vi de vigtigste spørgsmål om papir og miljø, for eksempel om CO2 udledning og miljøsymboler som Svanen, EU Blomsten og FSC®.

Vi skræddersyr gerne uddannelse for medarbejderne i din virksomhed eller for dine kunder. Det kan være en specielt tilpasset papirskole men kan også handle om andre produktområder i vores sortiment. Tag fat i din kontaktperson hos os for en indledende samtale om, hvad behovet er, hvad enten det gælder papir, emballageløsninger, strækfilm, pakketape eller storformatprint. Kursusafgiften afhænger af uddannelsens omfang og indhold.

PrintedSamples_73x73.png

Trykprøvesamling
I trykprøvesamlingen findes alt fra brevpapir til brochure, tidsskrifter og kataloger som er trykt på vores papir. Her kan du lade dig inspirere af hvad andre har gjort og måske få en idé til din tryksag. Vi efterlyser altid referenceprøver. Send gerne dit eget bidrag så kommer din tryksag med i vores samling. Antalis A/S, Carl Jacobsens Vej 16, Opgang 1, 2500 Valby, mrk. trykprøvesamling.
 

salgrep_73x73.png

Sælgere 
Sælgeren er din personlige rådgiver og er den, som er hovedansvarlig for at du får den bedst tænkelige service fra Antalis. Opgaverne handler om alt fra at afgive tilbud og gennemgå dine aftaler til at rådgive om dine indkøb og informere om nyheder. De interne sælgere i vores Kundecenter er dine daglige kontaktpersoner ved bestillinger, informationer om levering, priser og alle tænkelige spørgsmål om vores produkter og ydelser. Hos os arbejder sælgerne og de interne sælgere tæt sammen i teams, for at kunne give hver enkelt kunde den bedste rådgivning og service.

innesalg_73x73.png

Kundecenter
I vores kundecenter sidder de interne sælgere altid på plads når du har behov for hjælp med rådgivning og bestilling, eller har spørgsmål om alt fra leveringstider til produkter og tjenester. Her kan du også bestille prøver og informationsmaterialer. De interne sælgere kan ligeledes informere dig om aktuelle kampagner og sortimentsnyheder. De har selvfølgelig styr på aktuelle priser og aftaler – og kan hjælpe dig med hvordan du bedst udnytter Antalis’ samsortering, for at opnå den bedste indkøbsøkonomi.

productmanagers_73x73.png

Produktspecialister
Man kan ikke være specialist indenfor hvert eneste produkt, når man har så stort et sortiment som vi har. Nogle af vores sælgere er generalister, som kan lidt af det meste, andre har spidskompetencer på visse produktområder som strækfilm, pakketape, bølgepapkasser, karton digitaltryk og medier til storformat. Udnyt hele bredden af vores ekspertise. Specialisterne kommer gerne på besøg sammen med din sælger.

Anna_L_73x73.png

Miljøekspert
Spørgsmålene om papir og miljø er mange og begrebsforvirringen ofte stor. Når din sædvanlige kontaktperson ikke kan svare på spørgsmålene, kan du få hjælp af vores miljøekspert, som hjælper dig rundt i begreberne og finder svar på alt fra miljøsymboler til kuldioxidudledninger og klimakompensation. Benyt dig gerne af os som sparringspartner ved miljøspørgsmål i almindelighed og til at få fat i specielle miljøinformationer om vores produkter og leverandører.

logistik ekspert.jpg

Logistikekspert
Har du et ønske om en speciel logistikløsning til din virksomhed, kan du enten tage det op med vores sælger eller diskutere din idé direkte med vores logistikekspert. Vi kan for eksempel tilbyde forskellige varianter af tredjepartslogistik og lagerføring af dine produkter og leverancer til dine kunder. Læs mere under Leveringsservice og Logistiktjenester.

Anna_Anna_73x73.png

Papirkonsulenter & teknisk kundeservice
Vores papirkonsulenter besøger reklamebureauer, marketingafdelinger, forlag og designere for personligt at rådgive om papir og miljø generelt og mere konkret om dine aktuelle trykopgaver. Må vi foreslå, at du kontakter vores konsulenter så tidligt som muligt i den kreative proces. For så er muligheden størst for, at de kan bidrage med værdifulde tips og gode idéer.

At få papir og karton til at harmonere med trykfarve og fugtevand i trykmaskinen kan være mere kompliceret end som så. Vores tekniske kundeservice kan i samarbejde med de mange eksperter som vores leverandører stiller til rådighed, hjælpe med de fleste tekniske spørgsmål.

papirskole_73x73_dk.png

Produktkurser
Få fuldt udbytte af dine produkter, og book et kursus hos os idag. Vi hjælper dig med at få optimal udnyttelse af de produkter, du køber gennem os. Derfor tilbyder vi kundespecifik træning og uddannelse. Vi har mange kursusmuligheder, og du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere. 


Bilindpakning
Vi har gennem de sidste 8 år tilbudt kurser i indpakning af folie ved hjælp af af professionelle montører fra bl.a. Avery. her giver vi dig mulighed for at få opfrisket eller udvidet dine monteringsevner inden for montage med folie.

Vi arbejder ud fra Averys Supreme serie til indpakning af biler. Kurset omfatter en teoretisk del, hvor vi gennemgår, hvordan forskellige parametre påvirker folien og monteringen. Vi slutter af med den praktiske del, hvor vi arbejder med folien og prøver forskellige teknikker.

Vi tilbyder yderligere at afholde kurser direkte ude hos vores kunder, hvor vi bl.a. kan hjælpe med opstartsmontage på stedet. Det betyder, at vores kunder har mulighed for at tilbyde garanti på indpakkede biler, når folierne er købt hos Antalis, Visual Communication.

Software
Vi tilbyder kurser inden for diverse software, herunder RIP- og skæresoftware samt farvestyring.  Med dette kursus bliver du helt sikker på at kunne tilbyde dine kunder den helt rette farvenuance. 

Hardware
I vores showroom findes et varierende udvalg af hardware fra branchens stærkeste brands. Du finder bl.a. storformatprintere, flatbed printere, rulle-til-rulle printere, skæreplottere og laminatorer, og du er altid velkommen til at kontakte os for at aftale en tid for dit besøg. Vi vil derefter finde en produktspecialist, som kan guide dig igennem produkterne og deres egenskaber.

Andre kurser
Vi tilbyder yderligere at afholde målrettede kurser inden for mange af vores andre produktområder. Kontakt os og få en uforpligtende snak. 

 

 
paperman