Services

Sustainibility_ContentPage_259x194.jpg

Miljø 

Miljø har en høj prioritet hos Antalis. Vores miljøansvar starter ved driften af vores virksomhed – fra opvarmning af lagre og kontorer til udledningerne fra alle transporter. Mest i fokus er dog vores produkter. Papir, vores hovedprodukt, er et af de bedste materialer man kan vælge ud fra et miljøsynspunkt. Papirforbrug og ansvarlig skovdrift er snarere en mulighed end en trussel mod vores klima. Men det kan altid blive bedre, så miljøhensyn sættes altid i højsæde, når vi vælger leverandører og nye kvaliteter.

Anna_L_73x73.png

Miljøinformation om produkter
Spørgsmålene om papir og miljø er mange og begrebsforvirringen ofte stor. De vigtigste miljøinformationer om vores produkter gøres der rede for på de respektive steder i vores prisliste og i produktkataloget på antalis.dk. For mange af vores papir- og kartonkvaliteter findes desuden en detaljeret miljøvaredeklaration fra producenten. PaperProfile er et eksempel på en sådan deklaration som mange papirfabrikker anvender, disse finder du ligeledes i produktkataloget. 
 

Certifications_73x73.jpg

Miljøinformation
Klikker du på fanen Miljø, åbner der sig en hel menu med gode miljøinformationer. Der findes f.eks. oversigten Produkter & Miljø: Her ser du hurtigt hvilke papirkvaliteter der opfylder hvilke miljøkriterier og certificeringer, som f.eks. Svanen, EU-blomsten, FSC® og PEFC. Miljøordliste: Med kortfattede forklaringer til miljøsymboler, fagudtryk og forskellige begreber. FSC og PEFC: Mere information om de to førende skovcertificeringer der viser, at råvaren kommer fra ansvarligt skovbrug.

Klimatkompensation.png

Green Selection
For at gøre det lettere for dig at vælge grønt har vi udviklet Green Selection. Præcis som navnet antyder, er Green Selection et udvalg af vores produkter med særligt gode miljøegenskaber. Vi har udvalgt produkter indenfor vores fire forretningsområder og har taget fat i 10 af de miljøaspekter som diskuteres mest i dagligdagen. Bestil mappen Green Selection i vores kundecenter, Green Selection indeholder både prøver og en folder som giver dig et hurtigt overblik. Under miljø finder du en opdateret version af Green Selection.

paperman