Bemærk: Information i forhold til Coronavirus (COVID-19). Hold dig opdateret under "Nyheder".

Om Antalis

INDUSTRIRAPPORT 

InfoSource har for nylig offentliggjort deres Produktionsprinter Rapport, der indeholder en detaljeret analyse af produktionsprintere til ark og rulle, og det europæiske, digitale printmarked.  
Rapporten indeholder en diskussion og analyse af markedsudviklingen og trends, produkter, virksomheder og partnerskaber, samt anmeldelser af omkring 30 førende producenter i den digitale produktionsprinter industri og yderligere bemærkninger vedrørende drupa.

På trods af svære økonomiske forhold, der fortsat skaber problemer med finansiering, mindre tillid til markedet og en generel tendens med forsinkede købsbeslutninger, indikerer undersøgelsen fra infoSource en overordnet salgsvækst på produktionsprinter markedet på 5% i første halvdel af 2012, sammenlignet med den samme periode sidste år.

En stabil salgsvækst for CS produktionsfarveprinter og det digitale farveprint marked, fortsatte i den første halvdel af 2012 og blev forstærket af nye serier af toner-baserede mindre produktionsenheder, og der var en tocifret stigning- anført af inkjet-baserede systemer- i CF farvetrykmarkedet, rettet mod en lang række applikationer, fra TransPromo, almindelige erhvervstryk og forlag, til labels og packaging.

Udover undersøgelser af produktionsprint markedet på kvartalsbasis med hensyn til salg og markedsværdi, mærke, producent og model, har infoSource også offentliggjort data på anslåede udstyrsinstallationer og årligt printforbrug, sorteret efter kategori og mærke. Hvad angår salg- og markedsværdi, viste infoSources undersøgelse at Xerox fortsatte med at være den overordnede markedsleder indenfor produktionsprintermarkedet i hele 2011, samt for salget af B&W CS produktionsprinter og CS farvetrykmaskiner, hvor sidstnævnte inkluderer Color 1000 Press og iGen 4.  Konica Minolta overvandt en stor udfordring i 2012, og er rykket op på førstepladsen i løbet af første halvår målt i solgte enheder, med en dominerende markedsandel af CS printmarkedet med produktionsenheder som bizhub PRO C6000L. Ricoh er rykket op på en tredjeplads hvis man ser på det overordnede samlede salg. I første halvår af 2012, hvilket gør fremskridt for markedet for CS farvetrykmaskiner med den toner-baserede Pro C651EX.

Xerox er fortsat den førende indenfor antal estimerede installationer efter mærke i slutningen af 2011. Konica Minolta er tæt på at udligne Canon’s andenplads, med en stabil stigning på installerede FY2011, eftersom farveproduktudvalget fortsat stiger på ydeevne-skalaen og ind på produktionsarenaen. Océ er markedsleder indenfor oplagsstørrelser, i antallet af installerede produktionsprintere i Europa.

Antallet af print på digitale trykmaskiner er fortsat stigende; det totale antal af installationer i Europa producerede i alt 250 milliarder tryk i hele 2011. Disse tal er baseret på infoSources bedste skøn af det gennemsnitlige månedlige antal oplag, sorteret efter model. Det årlige trykoplag for produktionsprintere til ark og rulle vokser endnu mere end de nye generationer af inkjet-baserede rulletrykmaskiner målt i antal tryk pr.måned/produktion.

Industrirapport

  • Download Industri Rapport (PDF)