Din d2b profil

Large_Format_Printing_Content_259x194.jpg

Du  arbejder med Visuel Kommunikation

Ønsker du at blive en del af Antalis d2b netværket og skabe nye forretningsmuligheder?

Bliv en del af d2b netværket

Med d2b, samler Antalis et fantastisk netværk af producenterne af storformatprintere, medie producenter, kommunikation og reklamebureauer og virksomheder som din egen. d2b er en fantastisk mulighed for at dele ekspertise, erfaringer og få nye ideer til forretningsmuligheder. Ved at blive en del af d2b vil du opdage nye materialer til og anvendelse for storformatstryk, der sikrer at du skiller dig ud fra mængden. 

 

Antalis storformat sortiment til alle dine behov

Antalis har det bredeste udvalg af løsninger skræddersyede til din trykmaskine, som passer til alle dine kreative behov. Du kan roligt arbejde med vores gennemprøvede løsninger, som vil sikre dig problemfri trykning.

 

banner_d2b_coala_685x266.jpg


Antalis d2b hjælper dig med nye forretningsmuligheder:

 •  Vis dine kunder de kreative muligheder med storformat print.
 •  Vis dine kunder de mest innovative applikationer der er mulige med storformat print.
 •  Brug Antalis værktøjer til at vise det brede sortiment af digitale medier.
 • Innovative digitale anvendelser

  Storformat print er meget mere end plakater og klistermærker. Det er en spændende verden af nye tekniske muligheder og innovative applikationer.

  Ved at blive en del af Antalis’ d2b netværk, for du mulighed for at få konkrete eksempler på nye anvendelser indenfor boligindretning, udendørsreklamer, butik displays eller indpakning af biler. 

 • Antalis brede sortiment af storformat medier

  I Antalis sortimentet finder du alle medier – fra de fleksible til dem med høj stivhed.

  Læs mere
 • Bliv en del Antalis d2b netværk

  Antalis arrangerer regelmæssigt kundearrangementer i alle europæiske lande hvor Antalis har kontorer og lagre. Disse arrangementer er fantastiske muligheder for at netværke med andre fra det digitale trykmarked og med Antalis d2b (digital to business) netværket: kommunikations og marketingbureauer, direktører og marketingsansvarlige, producenter af digitale trykmaskiner, papirfabrikker…
  Disse arrangementer giver dig mulighed for at få nye idéer til marketing kampagner, dele erfaringer og få de nyeste markedstendenser og nye kontakter.

  Læs mere