Bemærk: Information i forhold til Coronavirus (COVID-19). Hold dig opdateret under "Nyheder".

Din d2b profil

Offset_Content_259x194.jpg

Du  arbejder på et traditionelt trykkeri

... og du ønsker at få det bedste ud af din digitale trykmaskine ved at udnytte den bedre ved at trykke på forskellige medier, så du kan målrette dine opgaver mod nye markeder og nye anvendelser?

 

Antalis’ digitale sortiment består af traditionelle og innovative medier, der vil inspirere dig på en måde du ikke regner med! 

Antalis har udvalgt de medier, der er specielt målrettet digitale teknologier: flydende toner fra HP Indigo og tørtoner fra Kodak, Ricoh, Konica Minolta og andre producenter af maskiner. Du vil blive overrasket over det store udvalg af medier og kvaliteten af dit digitale trykresultat.
 

 

banner_d2b_2.jpg


Antalis’ d2b initiativ hjælper dig med at få nye idéer og følge trends. Oplev den digitale trykkvalitet og de tekniske fordele der er mulige med digitaltryk.

 •  Reducer dine papir omkostninger ved at bruge Antalis til alle dine offset og digitale papirbehov.
 •  Demonstrer de innovative anvendelser der er mulige med digitaltryk.
 •  Brug Antalis’ d2b prøvebøger til at fremvise sortimentet af digitale medier.
 •  Bliv en del af d2b netværket, hvor du kan udveksle erfaringer og opfange de nyeste idéer til nye forretningsmuligheder.
 • Antalis papirleverancer

  Antalis har leveret papir til offset trykkerier i mange år. For Antalis er det vigtigt at kunne bidrage til kundernes teknologiske og strategiske udvikling ved at tilbyde et komplet sortiment af services og medier der reflekterer tidens forandringer.

  For at du kan få det bedste ud af din digitale trykmaskine og optimere dit papirlager til offset og digitaltryk, tilbyder Antalis omfattende produktinformation der viser dig kompatibiliteten efter produkttype og trykteknik. Antalis d2b sortiment er specielt tilpasset til dit digitale udstyr og giver dig en bred vifte af medier til din trykmaskine (flydende eller tør toner).  

 • Innovative  Digitale Applikationer

  Digitaltryk kan bruges til meget mere end til små oplag. Det er en spændende verden af nye tekniske muligheder og innovative applikationer, der giver dig nye muligheder.
  Ved at være en del af digitaltryk netværket, giver Antalis dig muligheden for at opnå vellykkede direct marketing kampagner på tværs af medier, hvor afkastet har vist sig betydeligt højere (+34%*) sammenlignet med almindelige direct marketing kampagner.

  *Kilde : Infotrends

 • Antalis’ brede digitale medie sortiment

  Antalis d2b sortiment består af et stort udvalg af bestrøget, ubestrøget, kreative papirer og specialiteter. 

  - Bestrøget Papir til HP Indigo og digitale trykmaskiner: Digigreen Gloss & Silk er et premium digital papir 100% grønt, 100% digitalt; Enkelte andre standardkvaliteter fås også i de passende digitale formater.

  - Ubestrøget Papir til HP Indigo og digitale trykmaskiner: Image Indigo til HP Indigo og Image Digicolor til farvelaser maskiner er tilpassede ubestrøgne kvaliteter med høj hvidhed og glathed. 

  - Arjowiggins Creative Papers: Antalis er den eneste grossist der tilbyder det komplette sortiment af Arjowiggins Creative Papers til digitaltryk: Sortimentet indeholder også en bred vifte af premium hvidt papir, strukturer og farver der alle er kompatible med digitale teknologier.

  - Specialiteter: selvklæbende, grafisk karton og syntetiske stoffer er også en del af Antalis’ digitale sortiment. Ved at kombinere disse med de nyeste digitale tryk muligheder opnår du enestående trykresultater af enhver art.

  Læs mere

Digigreen Gloss
og Silk

Premium bestrøget papir designet til digitale applikationer

digigreen_push_145x111-1.jpg

Digigreen sikrer optimal ydelse på alle farver og sort&hvid digital teknologier der anvender flydende eller tørtoner.

Læs mere

Image DigiColor

Premium ubestrøget papir designet til farvelaserprintere

Ream_Image_Digicolour_182x109.jpg

Premium ubestrøget papir designet til farvelaserprintere.

Læs mere

Kreative 
papirkvaliteter

En række af ekstraordinære kreative papirer til digitale applikationer

conqueror_push2_145x111.jpg

Antalis' kreative papirkvaliteter består af et bemærkelsesværdigt sortiment designet til HP Indigo maskiner og tørtoner.

Læs mere

Coala 

Fantastiske løsninger til fantastiske idéer

Logo_Coala_144x111.png

Vores sortiment til alle dine LFP applikationer. Høj kvalitet, konkurrencedygtigt og bæredygtigt sortiment.

Læs mere