Bemærk: Information i forhold til Coronavirus (COVID-19). Hold dig opdateret under "Nyheder".

Din d2b profil

Corporate_Communication_Content_259x194.jpg

Er  du Marketingchef

... og ønsker du at få det meste ud af dine direct marketing kampagner? Vil du lære hvad marketing kampagner på tværs af medier kan gøre for din virksomhed og for dit CRM?

 

Print af variable data!

Digital tryk giver dine udskrevne dokumenter merværdi. Nøgleordet er VARIABLE DATA, da digital tryk giver mulighed for at printe unikke dokumenter (unikke visuelt eller tekstmæssigt). Print af variable data skaber muligheden for at personalisere kommunikationen for hvert dokument. Du opnår langt mere med personlig kommunikation.

 

banner_d2b_3.jpg


Antalis d2b hjælper dig med nye forretningsmuligheder:

 •  Opdag de innovative anvendelser der er mulige ved digitalt tryk.
 •  Se fordelene ved personaliseret kommunikation
 • Opdag de innovative applikationer der er mulige ved digitaltryk

  Fra personalisering til direct marketing kampagner, adskillige innovative værktøjer kan nu bruges til at forbedre kommunikation- og marketingkampagners afkast.

  Vidste du, at kampagner der kombinerer tryk, emails, hjemmesider og mobilmarketing, har en 34% højere svarprocent end almindelige marketingkampagner?
  Kundeloyaliteten forbedres ligesom virksomhedens image forstærkes. (Kilde : Infotrends).

  Vidste du at Digital Imaging (fotos trykt på digitale printere) også kan bruges i d2b? Brugen af billedrigt indhold i marketing materiale kan være med til at generere mersalg. (Kilde: Infotrends).
  d2b samler eksperter indenfor personaliseret og innovativ kommunikation, som giver konkrete eksempler på succesfulde kampagner og applikationer. 

 • Antalis’ brede digitale medie sortiment

  Antalis d2b sortiment består af et stort udvalg af bestrøget, ubestrøget, kreative papirer og specialiteter.

  - Bestrøget Papir til HP Indigo og digitale trykmaskiner: Digigreen Gloss & Silk er et premium digital papir 100% grønt, 100% digitalt; Enkelte andre standardkvaliteter fås også i de passende digitale formater.

  - Ubestrøget Papir til HP Indigo og digitale trykmaskiner:  Image Indigo til HP Indigo og Image Digicolor til farvelaser maskiner er tilpassede ubestrøgne kvaliteter med høj hvidhed og glathed. 

  - Arjowiggins Creative Papers: Antalis er den eneste grossist der tilbyder det komplette sortiment af Arjowiggins Creative Papers til digitaltryk: Sortimentet indeholder også en bred vifte af premium hvidt papir, strukturer og farver der alle er kompatible med digitale teknologier.

  Specialiteter: selvklæbende, grafisk karton og syntetiske stoffer er også en del af Antalis’ digitale sortiment. Ved at kombinere disse med de nyeste digitale tryk muligheder opnår du enestående trykresultater af enhver art.

  Læs mere