Bemærk: Information i forhold til Coronavirus (COVID-19). Hold dig opdateret under "Nyheder".

Din d2b profil

Designer_Content_259x194.jpg

Er  du designer ...

...og ønsker at få nye ideer og se de nyeste trends? Ønsker du at lære hvordan nye medier og ny digitale trykteknikker kan hjælpe dig udnytte din kreativitet?

 

Antalis digitale sortiment indeholder innovative medier og kreativt papir der vil inspirere dig!

Antalis tilbyder et udvalg af medier der er specielt tilpasset digitale teknologier: flydende toner fra HP Indigo og tørtoner fra Kodak, Ricoh, Konica Minolta m.fl. Du vil blive overrasket over de mange forskellige medier og kvaliteten af digitaltryk.
 

 

banner_d2b_2.jpg


Antalis d2b vil hjælpe dig med at få nye idéer og spotte nye trends. Oplev kvaliteten af digitaltryk og de tekniske fordele der følger med.

 • Antalis’ brede digitale medie sortiment

  Antalis d2b sortiment består af et stort udvalg af bestrøget, ubestrøget, kreative papirer og specialiteter.

  - Bestrøget Papir til HP Indigo og digitale trykmaskiner: Digigreen Gloss & Silk er et premium digital papir 100% grønt, 100% digitalt; Enkelte andre standardkvaliteter fås også i de passende digitale formater.

  - Ubestrøget Papir til HP Indigo og digitale trykmaskiner: Image Indigo til HP Indigo og Image Digicolor til farvelaser maskiner er tilpassede ubestrøgne kvaliteter med høj hvidhed og glathed.

  - Arjowiggins Creative Papers: Antalis er den eneste grossist der tilbyder det komplette sortiment af Arjowiggins Creative Papers til digitaltryk: Sortimentet indeholder også en bred vifte af premium hvidt papir, strukturer og farver der alle er kompatible med digitale teknologier.  

  Specialiteter: selvklæbende, grafisk karton og syntetiske stoffer er også en del af Antalis’ digitale sortiment. Ved at kombinere disse med de nyeste digitale tryk muligheder opnår du enestående trykresultater af enhver art.

  Læs mere