Bemærk: Information i forhold til Coronavirus (COVID-19). Hold dig opdateret under "Nyheder".

Om Antalis

Logo_D2B_259x194.jpg

d2b  Strategi

Digitalt tryk revolutionerer trykkeriverdenen. d2b initiativet giver Antalis mulighed for at hjælpe vores kunder med de udfordringer der opstår på et konstant skiftende marked, være på forkant med udviklingen i branchen og opfange nye forretningsmuligheder.

I dag repræsenterer digitalt tryk 15% af den totale omsætning på det europæiske trykmarked (source: Pira), og markedsundersøgelser viser, at denne markedsandel støt vil vokse i de kommende år og dermed nå op på mere end 30% i 2018.

Hvordan hjælper Antalis kunderne?...

Antalis samler et netværk af digitale trykkerier, kommunikationsbureauer, annoncærer, forlag, producenter af papir og  digitale trykmaskiner, digitale hustrykkerier og kopicentre, for at dele know-how, erfaringer og best practice.

De tre mål med d2b initiativet

 

1 - TILBYDE
det rigtige til alle formater indenfor digitalt tryk

img3

Find det rette medie til dit digitale tryk: du finder de traditionelle bestrøgne og ubestrøgne papirkvaliteter der er fuldt kompatible med din digitale trykmaskine, samt INNOVATIVE MATERIALER (syntetiske, magnetiske, selvklæbende…) der vil tilføre VÆRDI til din trykte kommunikation. Få en Antalis d2b prøvebog, der bliver enhver trykkers bibel.

Klik her for at se Antalis d2b prøvebog

 

2 - DELE
erfaringer og best practice mellem de vigtigste interessenter indenfor digitalt tryk

Del erfaringer og best practice: Antalis d2b events (regelmæssige møder overalt i Europa) samler annoncører, forlag, trykkerier, producenter af digitale maskiner… og er et fantastisk sted at få ny information omkring nye medier (syntetiske, magnetiske…) og nye tekniske muligheder (hvid toner, dimensional toner, struktur effekter…).

Klik her for at komme til Din d2b profil

 

3 - OPLYSE
kommunikationsbureauer, designere, varemærkeindehavere om de fordele digital tryk medfører

img3

Antalis papireksperter er i alle europæiske lande for at demonstrere den øgede værdi der kommer ved at benytte de mange muligheder indenfor digitalt tryk, bl.a. nye materialer, tekniske fremskridt og nye typer af anvendelser, såsom personalisering, bestillingstryk og tværmedie marketingkampagner.

Klik her for at se Antalis d2b prøvebog
 • Sidste d2b nyt

  Hvad enten du er digitaltrykker, designer, marketingmedarbejder eller kopicenter; her finder du sidste nyt, trends, tips og værktøj der kan hjælpe dig indenfor digitaltryk:

  Læs mere
 • Industri rapport

  InfoSource har for nylig offentliggjort en rapport om produktionstryk (Production Printing report), der giver en detaljeret analyse af produktionstryk- og det digitale trykmarked i Europa indenfor B&W og farver, ark og rulleprintere.

  Læs mere
 • ANTALIS (DIGITALE) MEDIER

  Opdag månedens produkt: Digigreen.

  Læs mere
 • DUST FREE ATTITUDE

  "Dust Free" konceptet er en hjørnesten inden for Antalis'd2b (digital-to-business) initiativet. I mange år har Antalis samarbejdet med stakeholders inden for digitaltryk for at styrke din maskines præstation. Find ud af meget mere om "DUST FREE" bølgen!