Strategiske Initiativer

 • Antalis Creative Power

  Vi tilbyder et bredt sortiment af kreative papirkvaliteter.

  Det rigtige papir kan være med til at forstærke dit budskab! Antalis Creative Power tilbyder dig et bredt sortiment, professionel rådgivning og forskellige services der hjælper dig med at finde den bedste løsning. Kort sagt hjælper vi med at bringe dine ideer og designs til live.

  Har du behov for rådgivning? Eller prøver? Klik her!
 •  

  Creative_Power_89x57.png Papir

   

  Vi tilbyder et bredt sortiment af kreative papirkvaliteter som Conqueror, KeayKolour, Rives og Curious collection. De fleste af vores kreative papirkvaliteter er også velegnede til digitaltryk. Hele sortimentet findes i en bred vifte af farver, gramvægte og strukturer.

 •  

  Creative_Power_89x57.pngAnvendelse

  Vores kreative papirkvaliteter er velegnede til offset, silketryk, UV-lakering, prægning, varmefolie og termografi. Udviklingen indenfor lakering har givet endnu flere mulighed for at forstærke både effekter og budskab.

  Læs mere
 •  

  Creative_Power Rådgivning

  Vores papirkonsulenter står altid klar til at hjælpe dig med at finde rundt i vores brede sortiment af kreative papirkvaliteter og de mange anvendelsesmuligheder.  Kontakt dem gerne så tidligt i den kreative proces som muligt, så du får mest ud af de mange værdifulde tips og gode ideer.

  Læs mere
 •  

  Creative_Power_89x57.pngThe Paper Lab

  I vores inspirerende kontormiljø i Valby, har vi valgt at tilbyde alle kreative sjæle og andre nysgerrige, et kreativt frirum hvor man både kan finde inspirationm fordybelse og få rådgivning. Kom forbi og lav din egen dummy af forskellige kvaliteter og oplev papirets fantastiske farver, overflade eller gramvægt og find lige netop den kvalitet der matcher dit projekt.

 •  

  Creative_Power_89x57.pngPrøver
   

  Vi tilbyder vores kunder at få prøver fra vores sortiment. Prøver i A4 og A5 og konvolutprøver bestiller du i vores prøveafdeling på 3688 0000 eller på antalis.dk, så får du normalt prøverne indenfor 1– 3 dage. Bestiller du på vores hjemmeside logger du dig blot ind med dit kundenummer eller som ”medlem”, hvis du ikke har et kundenummer.

  Herefter klikker du på PRØVER og vælger artikel. På hjemmesiden kan du bestille op til 5 prøver pr. artikel. Vil du bestille flere prøver eller i større ark skal du kontakte vores Kundecenter.

   

  Læs mere
 •  

  Creative_Power_89x57.pngAntalis Papirskole

  Vi tilbyder at uddanne din organisation i alt om papir lige fra basisviden om papir til den seneste udvikling indenfor kreative papirkvaliteter. Vores papirkonsulenter har mange års erfaring i at undervise den grafiske branche og i samarbejde med vores kollegaer fra hele verden, bliver vores viden løbende opdateret med de sidste muligheder og trends.