Bemærk: Information i forhold til Coronavirus (COVID-19). Hold dig opdateret under "Nyheder".

Om Antalis koncernen

About_Us_History_259x194.jpg

Antalis'  internationale historie

Antalis opstod i 2000 via en fusion af omkring 40 internationale distributionsvirksomheder verden over.

Antalis er et datterselskab til Sequana. Antalis’ fremsynede tilgang til markedet og alle medspillernes fælles erfaring og erhvervsmæssige styrker har gjort Antalis til det førende handelsfirma i Europa.  Gennem harmonisering af produktion og salg, fælles leverings- og logistiksystemer, et unikt brand og en unik positionering, global tilgang til markedet og stor lokal ekspertise, tilbyder Antalis i dag sine kunder det bredeste og mest konsistente sortiment af produkter og serviceydelser.

 

Denne unikke position er resultatet af strategiske skridt, der er taget over de seneste to årtier.

 • 1991: Oprettelsen af Arjo-Wiggins Appleton, som et resultat af fusionen mellem af franskbaserede Arjomari Prioux og engelskbaserede Wiggins Teape Appleton. Grossistkæden fik navnet Arjowiggins Merchanting, og den forenede de to distributionsdivisioner Arjomari-Prioux og Wiggins Teape Appleton.
 • 2000: Arjowiggins Merchanting blev til Antalis. De forskellige brands, der stammede fra Arjowiggins Merchanting arven samledes i hvert land under samme paraply: Antalis. Wiggins Teape i Storbritannien, Tomas Redondo i Spanien, Arjomari Diffusion i Frankrig, Mühlebach i Schweitz, Haseldonckx i Belgien og Alpha Papier i Holland, blandt mange andre, blev alle til Antalis.
 • 2007: Antalis erhvervede Map Merchant Group, M-reals papirdivision. Med denne erhvervelse kom Antalis på førstepladsen som papirdistributør i Europa og på fjerdepladsen i verden. Antalis har formået at udvide sine serviceydelser til flere kunder, især i Skandinavien, Baltikum og Østeuropa.
 •  De sidste år har man fokuseret på opkøb i packaging og visuel kommunikation. Såsom Pack 2000 i Tyskland, Ambassador i Storbritannien, Abitek i Chile og Branopac i Tjekkiet i packagingbranchen og Macron, en tysk Visuel Kommunikation virksomhed. Disse køb cementerer Antalis lederskab i distribution af ​​papir, emballageløsninger og medirer til visuel kommunikation.
 • Antalis A/S: Den 1. oktober 2010 blev Map Danmark A/S til Antalis A/S. Map Danmark blev allerede i 2007 opkøbt af den internationale papirgrossistkæde Antalis. Map Danmark var en fusion imellem O. Schramm A/S og daværende Papirgros A/S i 1999. O.Schramm blev stiftet i 1923 af Otto Schramm. Papirgros blev stiftet i marts 1993 af Jesper Haase i økonomisk samarbejde med PWA, som senere blev købt op af SCA. I 1999 fusionerede disse to med Modo og stiftede Modo Paper AB. Allerede 1/7-00 fusionerede Modo så igen med Metsä-Serla, som senere hen ændrede navn til M-real. Grossistdivisionen hed Map Merchant Group Ltd.
 • 2013: Antalis opkøber Xerox Document Supplies i 16 lande i Vesteuropa (Østrig, Belgien, Danmark, Finland, Norge, Frankrig, Tyskland, Irland, Italien, Luxembourg, Holland, Portugal, Spanien, Sverige, Schweiz og UK).
 • I 2015 opkøber Antalis International packaging virksomheder fra PaperlinX: Antalis opkøber heriblandt PaperlinX Scandinavia. Dette er med til at styrke Antalis som en vigtig spiller indenfor packaging og visuel komunikation i hele den nordiske region.
 • Antalis køber også det velkendte varemærke Data Copy fra Metsä Board. Opkøbet er en del af Antalis’ strategi inden for kontorpapir, hvor der fokuseres på enkelte strategiske brands enten ejet af Antalis, såsom Image og nu Data Copy eller eksklusive varemærkelicenser som Xerox®.
 • 2016: I slutningen af 2016 forfulgte vi vores strategi om målrettede opkøb af markeder inden for emballage og visuel kommunikation ved opkøb af emballagevirksomheden TFM Industrial i Peru, visuel kommunikationvirksomheden Gregersen i Norge og papirvirksomheden Swan Papir i Irland – og vi fortsætter vores konsolidering på markedet.
 • 2017: 12.juni blev Antalis International børsnoteret. Læs mere på Antalis Corporate website www.antalis.com
 • 2018: Antalis har indgået en aftale om at erhverve IGEPAS papirdistributionsvirksomhed i Sverige og Norge. Læs mere på Antalis' globale website: www.antalis.com

 

Koncernens ledelse

 

Organigramme_update.jpg