Bemærk: Information i forhold til Coronavirus (COVID-19). Hold dig opdateret under "Nyheder".

Om Antalis

Dansk virksomhed vinder Antalis pris

2018/02/06

Antalis Interior Design Award er slut for denne gang og vinderne er kåret – men du kan stadig nå at få kreativ inspiration fra de bedste indretningsprojekter i konkurrencen, da vi har udarbejdet The Book, som giver dig indblik i arbejdet bag de bedste deltagende projekter. Bestil The Book her.

book2x_270X190.png

Antalis Interior Design Award – kreative projekter fra 29 lande

Det har været en fornøjelse for juryen at gennemgå alle de 341 forskellige og originale projekter fra 29 lande, som blev indsendt til Antalis Design Award. Prisuddelingen blev afholdt den 22. januar på messen Maison & Objets i Paris. Der var syv vindere i alt og én af de syv var fra Danmark, hvilket er virkelig flot gået. Dennis Laustsen fra Damgaard-Jensen A/S deltog i præmieoverrækkelsen, da virksomheden vandt i kategorien Public Building (design til offentlige bygninger). Damgaard-Jensen A/S er en grafisk virksomhed som producerer alle former for print til mange typer af kunder fra små arkitektfirmaer, til reklamebureauer og til store internationale virksomheder.

Det danske vinderprojekt

Damgaard-Jensen A/S' vinderprojekt hedder ”Museum”, og opgaven lød på, at de skulle hjælpe det engelske bureau, som havde fået til opgave at dekorere Strandingsmuseum St. George i Thorsminde. Museet fortæller historierne om de dramatiske strandinger ved den jyske vestkyst og befolkningens møde med søfolk fra hele verden.

 

Museum_væg_3_270x180.jpg

Billeder af vinderprojektet - Strandingsmuseet St. George

 

      Museum_væg_skibe_4_270x180.jpg


”Der var mange specifikke ønsker til udtrykket, samt ønsker til overflader og materialer” siger Dennis Laustsen fra Damgaard-Jensen. ”Vi var igennem alle prøver og vifter, ligesom vi fik indspark og sparring hos Antalis – det gjorde os i stand til at komme tilbage med et løsningsforslag, som så blev godkendt”.

 

Dennis_270x180.jpg

På billedet - Dennis Laustsen fra Damgaard-Jensen A/S

 

At designerne valgte at inddrage Damgaard-Jensen A/S tidligt i processen, gjorde det muligt at få designideer og produktionsmuligheder til at mødes om projektets formål: At finde en moderne måde at kommunikere Strandingsmuseum St. Georges spændende historier på.

Et af nøgleelementerne for at opnå dette formål var Coala Wallpaper. Således kom dekorationen til at strække sig ud over normale formater og endte med vægdekorationer i hele museet. Derudover er der tilføjet lys til dekorationerne, og for at opnå endnu en særlig effekt, valgte Damgaard-Jensen A/S at UV printe tapetet for at give det en støvet, mat overflade som matchede belysningen.

Juryen i Antalis Interior Design Award udtalte om projektet:
• ”En ægte grafisk tilgang”
• ”På farten, men alligevel i harmoni. Farverne, motiverne og designelementerne er fint tilpassede og udtrykker livlig dynamik. Jeg føler mig indbudt til at opleve mere”
• ”Det er en fordybende oplevelse”

Dennis fra Damgaard-Jensen A/S kommenterer yderligere på konkurrencen: ”Nu havde vi lige det rigtige projekt at deltage med. Og det er godt tænkt af Antalis – det er et område og et segment, der kan fokuseres meget mere på. At man også som grafisk virksomhed kan være med – det er selvfølgelig designeren som får ideen, men samspillet med den grafiske virksomhed, de rigtige materialer, montering og så videre, er jo super vigtigt for det endelige produkt.”

Se alle prisvinderne her.

Dine muligheder med Coala – dekoration og indretning med mange udtryksmuligheder

Logo_Coala_Home_236x101.png

Du kan skabe spændende, kreative indretningsløsninger med Coalas brede tapetprogram og mange forskellige looks.


Damgaard-Jensen A/S har også opdaget, at Coala Wallpaper kan monteres uden overlap. ”Coala er så kraftig og stiv, at det ikke trækker sig. Det betyder, at vi kan undgå både overlap, buler og hvide kanter” tilføjer Dennis fra Damgaard-Jensen A/S.

Coala Wall Design giver dig alt du behøver for at bringe dit dekorationsprojekt til live! 

Læs de seneste nyheder fra Coala og hold dig opdateret.

Museum_væg_brun_270x180-1.jpg

Billeder af vinderprojektet - Strandingsmuseet St. George

     Museum_væg_blå_1_270x180.jpg

 

paperman