Bemærk: Information i forhold til Coronavirus (COVID-19). Hold dig opdateret under "Nyheder".

Karriere

Talent

Talent & UDVIKLING

Antalis hjælper dig med at bygge din karriere.

Rekruttering – Vi har en enkel rekrutteringspolitik i Antalis. Det gør intern mobilitet lettere at håndtere og kan samtidig hjælpe med at tiltrække nye talenter.

Onboarding – Vi lægger særlig vægt på det første stykke tid af din ansættelse hos os. Fra første dag hjælper vi alle nye medarbejdere med at lære virksomheden at kende.

Performance Management – Alle medarbejdere i Antalis drager fordel af en proces, der hjælper med at vurdere den individuelle og samlede præstation og identificere hver enkelt medarbejders udviklingsbehov.

Udvikling -  Performance Management muliggør identifikation af individuelle og fælles udviklingsbehov. Tilpassede udviklingsprogrammer bidrager til at styrke udviklingen af medarbejderne og støtte Antalis´s strategi på lokalt og globalt plan.

Talent Management – Vi har implementeret en strategi for at tiltrække, udvikle og fastholde talent. Vi har identificeret de nødvendige færdigheder til vores nuværende og fremtidige forretningsudfordringer. Vi har udviklet programmer for at støtte den interne mobilitet.

My View – Vi tilstræber hele tiden at forbedre os og jævnligt søge medarbejder feedback, via tilfredshedsundersøgelser.

Søg job