Bemærk: Information i forhold til Coronavirus (COVID-19). Hold dig opdateret under "Nyheder".

Karriere

Good reasons

Gode Grunde

Karriereudvikling, træning, et væld af jobmuligheder: Find ud af alt, hvad der gør Antalis til en spændende arbejdsplads.

Vi er Europas førende distributør af emballeringsløsninger, visuelle kommunikationsprodukter og papir til fagfolk. Når du bliver ansat hos Antalis:

Opererer du i et internationalt miljø
Du får mulighed for at arbejde i forskellige lande, hvor som helst i verden, hvis muligheden byder sig og du har kompetencerne og evnerne. 

Bliver du en del af en teamwork-baseret virksomhedskultur 
Samarbejde er i vores DNA. Vores organisation drejer sig om denne grundlæggende værdi. Hver dag stræber vi efter at hjælpe hinanden og samarbejde.  

Bliver du en drivkraft til succes
Uanset hvad du gør i vores organisation, er dit bidrag som individ og som del af et team afgørende for vores samlede præstationer.

Du kan opnå nye færdigheder i alle faser af din karriere
Vi tror på, at uddannelse og udvikling er centralt i forhold til personlig vækst. Derfor udvikler vi træningsprogrammer for alle vores medarbejdere. Vi vil hjælpe dig med at bygge din fremtid i Antalis.

Bliver du en del af en virksomhed, der giver et væld af jobmuligheder
Vi har en bred produktportefølje indenfor flere markedssegmenter og indenfor flere forskellige produktgrupper. Det betyder, at vi kan tilbyde mange mulige karrierebevægelser afhængigt af dine kompetencer, evner og erfaringer.

Kommer du til at arbejde for en ansvarlig og engageret organisation
Vi stræber efter at opnå en bæredygtig vækst baseret på ansvarlighed i forhold til miljøet.

ant_soegjob.png