Bemærk: Information i forhold til Coronavirus (COVID-19). Hold dig opdateret under "Nyheder".

Antalis 100 år

 

Indsend dit bedste feriefoto og vind en HP Photoprinter


I anledningen af, at HP lancerer deres nye sortiment af kopipapir, HP Papers, udlover vi 5 HP Sprocket fotoprintere. Det eneste, du skal gøre er at dele et eller flere af dine bedste feriebilleder på din Instagram profil og tagge dem #antalis_feriefoto.

hp 760x249.jpg

 

HP Sprocket - dine bedste ferieminder på farten!

Med HP Sprocket fotoprinter i lommeformat kan du altid udskrive dine billeder på farten. HP Sprocket fotoprinter er let at have med overalt, og tilsluttes nemt og hurtigt din smartphone via bluetooth. 

Det eneste, du har brug for for at komme igang, er Sprocket appen, som sørger for at du både kan redigere dine billeder, før du udskriver dem, og giver dig nemme og hurtige udskrivninger. 

Se sortimentet her!

hp-sprocket_250x201.png

Sådan gør du!

Upload dit bedste feriebillede på din Instagram profil. Om det er af dig selv, stranden, badesandalerne, isen eller sommerhuset er helt op til dig!

Tag dit feriebillede #antalis_feriefoto . Du er velkommen til at tagge så mange af dine feriebilleder, som du har lyst til - jo større er dine vinderchancer også!

Når du tagger dine billeder, er du automatisk med i konkurrencen. Har du ikke instagram, er du også velkommen til at sende dine feriebilleder til os på jubilaeum@antalis.dk. Konkurrencen slutter d. 31. august 2018, og vinderne får direkte besked.

 

HP Papers - Kopipapir made easy

HP introducerer sidste skud på stammen i deres store papirsortiment: HP Papers.

HP Papers gør det nemt for dig at vælge lige netop den papirkvalitet, du har brug for. Sortimentet er delt op i 3 grupper - God, Bedre & Bedst - og består af 5 individuelle papirserier, velegnet til hvert deres formål. Indpakningens intuitive design gør det desuden hurtigt og nemt for dig at gennemskue, hvilken serie, der passer bedst til dit behov.

 

NEWRANGE_760x184px (2).jpg

Se sortiment!

 

*Konkurrencebetingelser: Der udvælges 5 vindere af en HP Sprocket photoprintere, til en værdi af 999 DKK, blandt alle de indsendte/taggede billeder. Konkurrenceperiode 18.05 - 31.08.2018. Vinderne findes umiddelbart efter konkurrencens udløb og bliver kontaktet direkte. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Ansatte hos Antalis kan ikke deltage. Dine billeder vil ikke blive brugt til markedsføringsmæssige formål af os - hverken på eller udenfor Instagram.