Bemærk: Webshoppen vil være nede fra fredag d. 24 september (aften) til mandag den 27 september (morgen). Det vil ikke være muligt at afgive ordrer online i denne periode.

Vores engagement

Environment_Our_Commitment_ContentPage_259x194.jpg

Kvalitet og miljø

Det er vores kvalitetspolitik, at Antalis A/S:

- fremstår som en attraktiv og troværdig samarbejdspartner, der overholder indgåede aftaler, herunder indfrier de krav og forventninger, der er skabt hos kunderne, samt de krav der er angivet i konkrete tilbud og ordrer.

- forhandler produkter, der altid fremstår og opfattes som kvalitetsprodukter. 

- sikrer kvaliteten i produkterne og serviceydelserne gennem et tæt samarbejde mellem kunder, leverandører samt ledelse og medarbejdere hos Antalis baseret på kvalitetspolitik og kvalitetsledelsessystem.

- betragter kvalitet som en afgørende faktor til sikring af Antalis' vækst.

- opstiller kvalitetsmål og tilknyttede handlingsplaner, der løbende evalueres og fornyes. 

- løbende forbedrer kvalitetsledelsessystemets effektivitet ved at styre og udvikle processer.

Antalis arbejder ansvarligt og sætter løbende mål for at opnå forbedringer på miljøområdet.

Antalis' politikker for miljø og bæredygtighed indebærer at vi arbejder aktivt inden for tre hovedområder:

- vores leverandører
- vores produkter
- vores virksomhed

Vores leverandører
I vores rolle som grossist er en af de vigtigste opgaver at arbejde langsigtet med vores leverandører. Vi stiller høje krav, og tager vores rolle som formidler af slutbrugernes krav alvorligt. For at mindske den totale miljøpåvirkning har vi en aktiv dialog med både kunder og leverandører.

Vores produkter
Vi sælger kun produkter, som er produceret i henhold til gældende love, når det kommer til miljøkriterier og arbejdsmiljø. Vi har miljøeinformation på vores produkter, og sælger kun produkter som overholder vores hårde miljøkrav. 

Vores virksomhed
Alle Antalis' afdelinger rundt omkring i verden har tilsluttet sig “Charter om bæredygtighed for Antalis”. Der rulles løbende forskellige handlingsplaner ud, der fokuserer på reduktion af CO2-fodaftryk, når det kommer til indkøb, forretningsrejser, transport og spild.  Antalis er de første i branchen, der har etableret FSC og PEFC certificering for hele virksomheden for at sikre komplet sporbarhed og gennemsigtighed. 

  • Læs hele vores Charter om Bæredygtighed her

paperman