Bemærk: Webshoppen vil være nede fra fredag d. 24 september (aften) til mandag den 27 september (morgen). Det vil ikke være muligt at afgive ordrer online i denne periode.

Miljø

RATP

 RATP vælger genbrugspapir fra Antalis

RATP , et af verdens største trafikselskaber styrker deres engagement i bæredygtighed ved at vælge miljøvenligt papir til al deres eksterne kommunikation (årsrapporter, regnskaber og brochurer). RATP har valgt Cocoon fra Antalis, det ekstra hvide 100% genbrugspapir, på grund af papirets fremragende miljøegenskaber og fantastiske trykresultater.


Cocoon logo

Cocoon har en blød overflade og giver værdi for pengene. Sammen med kvalitetens positive miljøprofil, der komplementerer vores CSR strategi, var Cocoon sortimentet det ideelle valg for os”, siger Ariane Ramboer, head of Corporate Communications and CSR Reporting. “Derudover er vi meget imponerede over papirets trykegenskaber - selv mørke billeder giver et flot trykresultat. Jeg har kun fået positivt feedback fra mine kollegaer - faktisk i en så høj grad at resten af huset er begyndt at bruge Cocoon også".

RATP’s kommunikationsafdeling har bevidst valgt at bibeholde det trykte medie til officielle dokumenter så som rapporter og virksomhedsbrochurer, da disse oftest leveres i hånden og er nemmere at læse i trykt format end på en skærm.    

Papiret bruges også som den foretrukne kommunikationskanal til virksomhedens øvrige materiale. “Vi ønskede et simpelt, elegant papir med en høj bulk. Cocoon lever op til alle disse kriterier - og så er det selvfølgelig et plus at det er fremstillet i Frankrig”.

 “Valget af papir er en vigtig del af en samlet CSR strategi” understreger Stéphane Courtot, President of Antalis France and managing director of Antalis Western Europe. “Ved at bruge genbrugspapir eller papir fremstillet af certificerede nye fibre, er virkosmeheder som RATP med til at vise deres samfundsansvar og støtte til ansvarligt skovbrug”.  

Cocoon er et 100% genrbugspapir med 5 stjerner i Green Star System, Antalis eget system til at vurdere papirets miljøegenskaber ud fra både fibrenes oprindelse og hele produktionsprocessen.

paperman