Bemærk: Webshoppen vil være nede fra fredag d. 24 september (aften) til mandag den 27 september (morgen). Det vil ikke være muligt at afgive ordrer online i denne periode.

Danone_280x191.jpg

 Danone bekræfter, at de har anvendt Antalis genbrugspapir til deres referencedokument

Som en del af virksomhedens samfunds- og miljømæssige initiativer har den globale virksomhed Danone for andet år i træk valgt at anvende 100% genbrugspapir, Cocoon Silk, til deres årlige referencedokument. Dokumentet som indbefatter vigtige finansielle, juridiske og CSR informationer er over 300 sider langt og deles ud til aktionærerne ved den årlige generalforsamling.

 

 

"Genbrugspapiret Cocoon Silk lever i høj grad op til vores æstetiske og miljømæssige krav. Papiret tilbyder en utrolig god trykkvalitet samtidig med, at det har en lav miljøpåvirkning." Fortæller Dominique Duby, Danone’s IFRS Director of standards.

Cocoon logo

Cocoon Silk genbrugspapir har en imponerende glat overflade og en utrolig lysintensitet. Dominique Duby bekræfter at, "vi har modtaget utrolig positiv feedback", specielt vedrørende den måde farverne gengives på det flotte hvide papir. Papirets hvide farve er altafgørende for resultatet af det endellige udtryk, da referencedokumentet er trykt i duotone. 

Genbrugspapiret Cocoon Silk er blevet tildelt fem stjerner af Antalis Gren Star System, som rangerer produkterne efter deres miljømæssige belastning. Fem stjerner er topkararkter og betyder, at papiret har belastet naturen mindst muligt under fremstillingen. 

Antalis har et team bestående af seks papirkonsulenter, som arbejder på at øge kendskab til virksomhedens brede produktportefølje hos kommunikationsbureauer, grafiske designere og private og offentlige brand owners. "Teamet fra Antalis har udviklet en ekspertise uden modstykke på grafiske og kreative papirer generelt set men især også på miljøvenligt papir. De dedikerede papirkonsulenter hjalp os med at finde det papir, som levede op til vores krav og ønsker," understregede Dominique Duby.

paperman