Bemærk: Webshoppen vil være nede fra fredag d. 24 september (aften) til mandag den 27 september (morgen). Det vil ikke være muligt at afgive ordrer online i denne periode.

 Dakini vælger Teknocard 1 100% genbrug, det nye miljøvenlige grafiske karton, som leveres eksklusivt af Antalis

Dakini for Body and Sould tilbyder et omfattende sortiment inden for kropsplejeprodukter, som bliver håndlavet i Sydfrankrig og indeholder naturlige og økologiske ingredienser. Det kommer derfor ikke som nogen overraskelse, at Dakini valgte at anvende premium mærket Teknocard 1 100% genbrug, som forhandles eksklusivt af Antalis, til deres emballage. 

Dakinis grundlægger Lucy Aubry forklarede: "Dakini har en respektfuld tilgang til hudpleje og miljø, og derfor er der fokus på, at produktionsmetoderne er miljøvenlige. Derfor var det vigtigt for mig at finde en emballageløsning, som er lavet af 100% genbrugsmateriale og dermed kunne leve op til virksomhedens miljøpolitik uden at gå på kompromis med den hvide farve og trykkvaliteten. Det trykkeri jeg samarbejder med, i Castres Couleurs d'Autan, foreslog med det samme Teknocard 1 100% genbrug, og jeg er meget tilfreds med det endelige resultat."

Couleurs d'Autan er meget tilfredse med produktets kvalitet og bekræfter, at Teknocard 1 100% recycled leverer samme gode standard af trykkvalietet, som karton der ikke er genbrugt. 

Desuden egner produktet sig perfekt til anvendelse som emballage til skønhedsprodukter. Kartonen egner sig godt til blive lamineret, beskåret og foldet, hvilket betyder, at det endelige slutprodukt er af højeste kvalitet, attraktivt og miljøvenligt præcis som Dakini selv.

Antalis har været eksklusiv distributør af Teknocard i et år, og den Franske virksomhed er stolt af at tilbyde dette nye sortiment af grafisk karton. Sortimentet fås i mange forskellige versioner: coating på 1 eller 2 sider, non-coating, virgin fibre pulp eller fremstillet af genbrugsmateriale. 

"Vi fortsætter med at udvide vores grafiske karton sortiment, så vi kan imødekomme markedsefterspørgslen især inden for området innovativ emballage. Et stigende antal kunder foretrækker vores produkter, som både er miljøvenlige og af rigtig god kvalitet. Teknocard 1 grafisk karton imødekommer alle disse krav." Bekræfter Stéphane Courtot, direktør Antalis Frankrig og administrerende direktør Antalis Vesteuropa.

Teknocard sortiment (*Forhandles ikke i Dannmark)
Teknocard 0 – Uncoated board, FSC®  Mix certified
Teknocard 0 100% recycled – Uncoated board, FSC® Recycled certified
Teknocard 1 – Coated 1 side premium board FSC® Mix certified
Teknocard 1 100 % recycled – Coated 1 side premium board FSC® Recycled certified
Teknocard 2 - Coated 2 sides premium board FSC® Mix certified
Teknocard 2 100 % recycled - Coated 2 sides premium board FSC® Recycled certified

 

 

paperman