Bemærk: Webshoppen vil være nede fra fredag d. 24 september (aften) til mandag den 27 september (morgen). Det vil ikke være muligt at afgive ordrer online i denne periode.

 Clarins vælger Antalis genbrugspapir til 'ansvalig skønhed'

Antalis, ledende distributør af papir og visuelle kommunikationsløsninger i Europa, har altid delt værdisæt med Clarins, når det handler om at beskytte og respektere vores planet. Det er derfor kun naturligt, at Clarins endnu en gang har valgt papir fra Antalis til deres pressekit, som er dedikeret til den nye version af deres intensive anti-rynke behandling Double Serum, som blev lanceret i sommers.

Pressekittet blev designet på Cocoon Silk satin genbrugspapir, som er FSC®-certificeret og fremstillet af 100% genbrugsfibre. Ud over at være miljøvenlig har Cocoon Silk en ultra glat overflade, som garanterer en fantastisk flot finish. Det er denne perfekte kombination af miljøansvarlighed og kvalitet, som appelerer til Clarins.                                             

Luisa Réhault, head of production hos Clarins’ artistic department, forklarede: “Corporate og social ansvarlighed er dele af Clarins' DNA, og derfor vælger vi altid Antalis' genbrugspapirer, som tilbyder stor miljøansvarlighed uden at gå på kompromis med kvaliteten, hvilket er utrolig vigtigt for os". Hun fortsætter: "Vi har valgt Cocoon Silk genbrugspapir på grund af den naturlige finish, da det representerer Clarins´autentiske ånd".

Gennem valg af papir pointerer Clarins ideen om 'ansvarlig skønhed', som er essentiel for virksomhedens branding. Som virksomhedens slogan udtrykker "Do better and enjoy doing so", så er Clarins dedikeret til at skabe effektive produkter ved brug af de bedste materialer samtidig med, at de beskytter planetens ressourcer.

Miljøansvarlighed er også en central del af Antalis' forretningsmodel, hvilket gør dem til ideel partner for det franske beauty brand. Stéphane Courtot, direktør hos Antalis France og generaldirektør for Antalis Western Europe forklarede: “Vi er glade for det fortsatte samarbejde med Clarins, da vi deler samme strenge kvalitetskrav samt det at være innovativ på en ansvarlig måde"

Blandt mange miljøvenlige initiativer, har Antalis udviklet 'Green Star System', som inkluderer information om oprindelsen af fibrene og fremstillingsprocessen af papiret. På denne måde bliver det muligt at vurdere papirets miljømæssige belastning og ud fra det bliver alle papirer klassificeret med mellem 0 og 5 stjerner. (ud fra denne klassificering fik Cocoon top score med 5 stjerner). Systemet tillader at Antalis' kunder nemt kan inkorporere papiranvendelsei deres CSR-politik, samtidig med at de overholder papirbudgettet.

For mere information om Antalis' CSR engagement besøg  www.antalis.com

Clarins

paperman