Bemærk: Webshoppen vil være nede fra fredag d. 24 september (aften) til mandag den 27 september (morgen). Det vil ikke være muligt at afgive ordrer online i denne periode.

Miljø

Green-toolbox-259x194.jpg

Green Tool Box

Der er stadig mange der ikke tror, at papir er miljøvenligt. "Det er med til at rydde alle skovene", "Vi bør altid undgå at printe hvis vi kan", "Vi bør stoppe med at trykke vores kataloger", "Vi bør udfylde vores formularer på nettet", "En papirfri virksomhed er mere miljøvenlig". Vi ser ofte e-mail signaturer med budskaber om, at man ikke bør udskrive mailen for at mindske papirforbruget. Virksomheder, vores kunder, tror fejlagtigt at de er ansvarlige når de sparer på papiret. Dette skyldes i høj grad, at mange stadig har et forkert billede af papir og dets miljøpåvirkning.

Vi har besluttet os for at gøre noget ved det, og vi behøver din hjælp så vi sammen kan bekæmpe disse misforståelser.

Vi har derfor udviklet et kommunikationsværktøj, hvor vi viser de argumenter og fakta der kan støtte op om vores branche, og samtidig vise hvordan vi arbejder miljøbevidst. Værktøjet kan bruges af alle, da det henviser til en video der beskriver alle miljøfordelene ved at bruge papir. Hvis vi allesammen gør en indsats for at sprede dette budskab til vores kunder, kommer vi til at nå langt. Nedenfor finder du vores kommunikationsværktøj og mere information, som vi håber du vil gøre brug af.

 
Lad os sammen knuse myterne om papir!

 • Green Star System video

  Er du også faret vild i junglen af miljømærker? Vi har lavet en video der viser hvordan Green Star System kan hjælpe dig i valget af miljøvenlige papirkvaliteter. Du kan selv downloade GSS logoer og denne video hvis du ønsker at anvende den på din egen hjemmeside.   

 • Vis videoen til dine kunder   

 • Anvend denne signatur

  green-signature.png

   

  SÅDAN BRUGER DU SIGNATUREN

  1- Dowload billedet på din computer (højreklik og klik gem som).

  2- Indsæt billedet i din e-mailsignatur.

  3- Lav et link fra billedet til videon ovenfor, som du enten har publiceret på din egen side eller du kan linke til vores side.

paperman