Bemærk: Webshoppen vil være nede fra fredag d. 24 september (aften) til mandag den 27 september (morgen). Det vil ikke være muligt at afgive ordrer online i denne periode.

Miljø

green-star-259x162.jpg

Antalis Green Star System™

Et enkelt system, der er let at forstå

Antalis Green Star System er baseret på et almindeligt anerkendt referencepunkt, som services og produkter vurderes ud fra.

Blandt de ting, systemet tager med i betragtning, er vigtige oplysninger om fibrenes oprindelse og produktionsprocessen, som er de faktorer, der repræsenterer den største påvirkning af miljøet i papirets livscyklus. Herudfra tildeles hvert papirprodukt så en bedømmelse på mellem 0 og 5 stjerner.

Fibrenes oprindelse
For at et produkt kan vurderes som miljøvenligt, skal træfibrene i første omgang være FSC®- eller PEFC™-certificerede eller bestå af mindst 50 % genbrugt forbrugsaffald, mens resten af fibrene skal leve op til FSC®-
eller PEFC™-standarderne.

ProduktionsprocessenHvis et produkt skal defineres som miljøvenligt, skal de fabrikker, der producerer papiret, været ISO 14001-certificerede (baseret på en ramme for udvikling af et miljøstyringssystem og det tilknyttede auditprogram), ligesom papiret skal være miljømærket (baseret på en livscyklusvurdering).

 

Vil du vide mere, kan du downloade vores White Paper her.

Læs vores Grønne brochure hvor vi fortæller om Green Connection og præsenterer vores miljøvenlige sortiment. Her finder du en liste over produkterne fra tre til fem stjerner.

 

 

GreenBrochure_DK.jpg Læs brochuren om Miljøvenligt papir til miljøvenlige virksomheder her (pdf).

GSS-Schema-DK.jpg

 

paperman