Bemærk: Webshoppen vil være nede fra fredag d. 24 september (aften) til mandag den 27 september (morgen). Det vil ikke være muligt at afgive ordrer online i denne periode.

Miljø

Green_connection_259x194.jpg

Antalis Green Connection og Green Star System™

Som førende international distributør af kommunikationsmaterialer er det Antalis’ holdning, at virksomhedens udvikling skal tage hensyn til økonomiske, samfundsmæssige og miljømæssige forhold. Derfor indfører Antalis initiativer indenfor CSR, som harmoniserer med vores moderselskab Sequanas globale strategi, der bygger på 4 søjler: Ledelse, mennesker, naturressourcer og produkter.
For at sikre, at de forskellige initiativer er understøttet af et sammenhængende budskab, og for at kunne levere en konsekvent og struktureret miljøvenlig strategi, der omfatter hele koncernen, lancerer Antalis en fælles grøn koncernidentitet, som vi kalder ’Antalis Green Connection’. Mere konkret betyder det, at dedikerede miljøvenlige kommunikationsmidler som det ’grønne mærke’, et letgenkendeligt logo, der vil skille Antalis ud fra mængden, fremover vil blive brugt i forbindelse med alle projekter og initiativer, der er knyttet til den miljøvenlige indsats.

Nedenfor kan du se en række tiltag som bærer Antalis' grønne mærke og som støtter vores mål om at være førende indenfor miljøansvar.

 • Antalis Green Star System™

  Antalis Green Star System er baseret på et almindeligt anerkendt referencepunkt, som services og produkter vurderes ud fra. Blandt de ting systemet tager med i betragtning, er vigtige oplysninger om fibrenes oprindelse og produktionsprocessen, som er de der repræsenterer den største påvirkning af miljøet i papirets livscyklus. Herudfra får hvert papirprodukt så en bedømmelse mellem 0 og 5 stjerner.

  Læs mere
 • Sikre  ansvarligt indkøb af produkter

  Antalis bestræber sig på at samarbejde med leverandører, der tænker miljøet ind i deres daglige virksomhed. Det gælder båder deres strategi, serviceniveau og produktkvalitet, men vedrører også væsentlige spørgsmål omkring tvangsarbejde, diskriminering, arbejdstid, etik, sundhed og sikkerhed. 

  Vil du vide mere om vores bæredygtige leverandørkæde - Antrak - så klik her.

  Læs mere
 • Vi  hjælper vores kunder til at blive grønnere

  Antalis tilbyder en række services (rådgivning, uddannelse, kurser) og værktøj (klimakompensation, brochurer)  for at hjælpe vores kunder til at forstå de forskellige miljøcertificeringer og mærkninger, samt at give dem indsigt i den miljømæssige påvirkning af de forskellige papirkvaliteter.

  Læs mere
 • Miljøværktøj 

  • Klimakalkulator: Her kan du se, hvor meget klimakompensationen koster. Du kan også se det totale CO₂udslip fra produktion, købt elektricitet og transport til vores lager.

  Læs mere
 • FSC®  og PEFC™ gruppecertificering

  Vi fokuserer på at have produkter med gode miljøegenskaber i vores sortiment, og vi arbejder aktivt med vores leverandører for at informere om miljøpåvirkningen fra hele distributionsprocessen.
  Antalis er den første papirleverandør på markedet, der har etableret en FSC®- og PEFC™ gruppecertificering for at sikre fuld sporbarhed og gennemsigtighed i hele forsyningskæden. Der gennemføres audit af ikke kun logistikken, men også informationssystemer og marketing- og salgsprocesserne.
  I dag er 35 af Antalis’ forretningsenheder omfattet af programmet.

  Læs mere
paperman