Bemærk: Webshoppen vil være nede fra fredag d. 24 september (aften) til mandag den 27 september (morgen). Det vil ikke være muligt at afgive ordrer online i denne periode.

Miljø

antrak_259x194.jpeg

Antalis ønsker at sikre sporbarheden

Vi vil vide, hvor vores produkter kommer fra, og hvordan de er produceret. Derfor har vi sikret sporbarheden med Antrak.

Formålet med Antrak er at følge produktet gennem hele forsyningskæden. På den måde kan vi hurtigt og nemt finde leverandørens certificeringer, CSR strategi og sikre at de overholder de lovgivningsmæssige krav. På denne måde er vi altid i stand til at rådgive dig, så du får netop det produkt, der lever op til dine krav.

Vi samler og verificerer informationerne fra leverandørerne og ansporer på denne måde alle vores samarbejdspartnere til at tage ansvar for bæredygtighed og miljø i produktionen. Kort og godt – leverandørerne skal dokumentere hele processen, så vi til enhver tid kan spore dit produkt hele vejen igennem produktionskæden.

Det er vores ønske at fortsætte arbejdet med at sikre bæredygtigt papir. Med det mener vi, at der bruges træ fra bæredygtige skove, lige som vi støtter initiativer omkring bæredygtigt skovbrug. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører, kunder og andre interessenter i papirindustrien – alt sammen for at fremme udviklingen af bæredygtige produkter.

Hvis du vil vide mere - Antrak i detaljer:

    
Ud over kontakt og generelle forretningsmæssige oplysninger har vi bedt leverandørerne om at svare på:


CSR information: CSR rapporter, kollektive overenskomster, implementering af miljøstandarder, forretningsetiske foranstaltninger, arbejdssikkerhed, ligeret, arbejdsvilkår samt respekt for menneskerettigheder

Overholdelse af standarder: Overholder EU Timber forordningen (træarter anvendt i papirfremstilling og oprindelsesland), EU REACH direktivet, FSC® og PEFC standarder, fødevarekontakt, affaldsregulering og direktiver samt miljøvaredeklarationer - f.eks. hvilken procentdel genanvendte fibre der anvendes. Certificringer skal dokumenteres

Produktionsdata: ISO certifceringer, udløbsdato på tilladelser, arbejdsulykker og så videre.

 


Læs endnu mere på www.factorx.eu og http://antalis.myrmex.coop/

paperman