Infocenter

xerox-certified-259x194.png

100% Performance Guaranteed.

Papiret har gennemgået omfattende test på Xerox® MCTC (Xerox® Media & Consumables Testing Center).

Et papir eller medie, der er blevet bedømt til et G af Xerox® Media & Consumables Testing Center (MCTC) eller findes på Xerox® Recommended Media List (RML), garanterer dig, at du får et optimalt udskriftsresultat og den bedste ydeevne i din Xerox eller digitale trykmaskine.

Ved hjælp af disse omfattende test, kan Antalis garanterer 100 % Performance Guaranteed.

xerox-100%-performance-259x194.png

Xerox® unikke test af papir og medier

Med sin brede viden om papir og digital print kan Xerox® udviklere garanterer at produkterne har de bedste egenskaber til at fungere optimalt i digitale trykmaskiner. Denne certificering vedrører ikke kun det specifikke papir eller papirfabrikken, men gælder også for den pågældende trykmaskine og efterbehandling, samt bestemte dele af produktionen.

For at komme med på RML og/eller vurderet til G på MCM, skal papiret være godkendt til at opfylde følgende (download liste):

> Specifikationer for papir og specialmedier

Hvert produkt har sin egen specifikation man må tage hensyn til. Disse specifikationer indeholder information om gramvægt, tykkelse, stivhed, fremstilling, overflade, hvidhed og opacitet. Dette giver ikke kun en fornemmelse for selve papiret, men er også en retningslinje for udskriftskvalitet og kørbarhed.

> Strukturen af papir og specialmedier

Man kigger også på hvert enkelt ark, helt ned til detaljer som hvilke type fibre der er brugt, fiberretningen, fyldstoffer, overfladestyrke og om papiret har tendes til curling. Alle disse egenskaber påvirker kørbarheden i både digitale tryk- og kopimaskiner og printere. Derudover optimeres papiret for at sikre, at kørbarheden er høj så papirstop undgås, at den ønskede udskriftskvalitet opnås, samt at sikre mindst mulig curling.

> Intensive test og anvendelse

Udviklerne fra Xerox® medier arbejder tæt sammen med både papirfabrikken og Xerox® maskinproducenter. De udfører gennemgående test på papiret i Xerox® maskiner, så de sikrer at kørbarheden også gælder for større oplag. Papiret skal være godkendt i tre separate test før de kan kvalificeres til RML.

> Testresultat

Resultatet af disse test er et produkt af høj kvalitet. Vi kan derfor tilbyde vores kunder 100% garanteret ydeevne for det papir og specialmedier som findes i RML og/eller er vurderet til G i MCM. 

 
Xerox® and Xerox and Design are registered trademarks of Xerox Corporation in the United States and other countries and are used under license from Xerox Corporation. Antalis International is a trademark licensee of Xerox Corporation.