infocenter visuel kommunikation

Architect_SubHome_210x109.jpg

Det siger kunderne

 

 

 

Din partner indenfor komplette løsninger til skilte og storformatprint

Visual Communication er din sikkerhed for en stærk og professionel leverandør, og vores mål er at sikre vores kunder den helt rigtige kvalitet og rådgivning - Hver dag. Sammen sammensætter vi den helt rigtige produktløsning til dit unikke behov, og vores globale bagland og store udvalg gør os til den helt rette samarbejdspartner.
 

Damgaard-Jensen: "Produkter og service er helt i top"

Damgaard-Jensen A/S har igennem de sidste mange år handlet med Antalis, Visual Communication.
Antalis, Visual Communication er en loyal og yderst pligtopfyldende samarbejdspartner med et bredt og velassorteret varesortiment både medierelateret som maskinmæssigt.

Vi har efterhånden fået leveret en håndfuld printere fra dem, og har i samtlige tilfælde været yderst tilfreds med produktet samt med den mindst lige så vigtige service efterfølgende”, udtaler Thomas Urban Andersen fra Damgaard-Jensen A/S.

Damgaard-Jensen A/S har siden 1917 produceret alle former for print til business-to-business indenfor områderne outdoor, instore, udstilling, byg, stofbanner og tryksager. 
 

Alko Print: "Ikke bare en leverandør"

Alko Print har siden deres opstart i 1977 handlet hos Antalis, Visual Communication og køber stort set alt her. ”For os er det en samarbejdspartner og ikke bare en leverandør, de sætter sig ind i vores behov og er en god sparringspartner om valg af produkter og løsninger", udtaler Direktør Claus Kostow fra Alko Print. Igennem tiden har Antalis, Visual Communication bidraget til at holde Alko Print på forkant med udviklingen, med det resultat at Alko Print i dag er en moderne og velfungerende virksomhed og en af markedslederne inden for deres område.

”Vores sidste nye tiltag er en investering i digitalt udstyr. Dette udstyr er naturligvis også købt hos Antalis, Visual Communication efter en god dialog om vores behov og demonstrationer af det digitale udstyr”, fortæller Claus Kostow.

Alko Print A/S textiltrykkeri i Vester Nebel ved Esbjerg har specialiseret sig i fremstilling af kvalitetstryk og broderi på textiler af enhver art. Yderligere fremstilles transfers og klæbere til mangfoldige formål.
 

Nordsjællands Reklametrykkeri: "Konkurrencedygtige og villige til dialog

Nordsjællands Reklametrykkeri har siden firmaets start for 20 år siden brugt Antalis, Visual Communication som leverandør. Igennem årene har samarbejdet udviklet sig i takt med den stigende digitalisering og i dag køber NRT en stor del af deres udstyr hos Antalis, Visual Communication.”Vi oplever Antalis, Visual Communication som konkurrencedygtige og altid villige til en snak om tingene, så vi finder en løsning, vi alle kan være tilfredse med.

Derudover er de stærke på supportdelen og vi har en god serviceaftale med dem, som er meget vigtig for os i det daglige”, udtaler Direktør Allan Friis Pedersen fra Nordsjællands Reklametrykkeri.

Nordsjællands Reklametrykkeri er beliggende i Helsinge og laver alle former for trykopgaver, både serigrafi, offset og digitalt tryk.
 

Vangsgaard: "En pålidelig og seriøs samarbejdspartner"

"Vi har handlet med Antalis, Visual Communication i mange år, da vi ser dem som en pålidelig & seriøs samarbejdspartner", udtaler Produktions Direktør Anders Vangsgaard. Vangsgaard mener, at en af de store styrker ligger i evnen til at skabe løsninger: ”Hos dem kan vi få hele pakken, udstyr, forbrugsvarer m.m og når det så kombineres med den rette support og know how, får vi en løsning, der er lige til at gå til”, forklarer Anders Vangsgaard.

Vangsgaard A/S er totalleverandør indenfor skiltebranchen og leverer løsninger indenfor print, skilte, folie, vogndekorationer, serigrafi og offset. 

 
Customersurvey_760x238.jpg